Bli med på treningsleir i Arendal med NF Academ

Portugisiske topptrenere til Arendal

8. til 9. juni kommer topptrenere med bakgrunn fra akademiene til SL Benfica og Sporting CP til Arendal for å arrangere NF Weekend Training. Ivrige spillere i alderen 8 til 15 år i regionen vil i løpet av denne helgen få mulighet til å oppleve treningsmetodene til noen av de fremste akademiene i Europa, og vise frem sine ferdigheter.

Kvalitetstrening i kombinasjon med internasjonale muligheter

João Plantier er akademisjef til NF Academy og har tidligere jobbet 7 år som hovedtrener til aldersbestemte lag på akademiet til Sporting CP.

– Vi har et sterkt fokus på å gi spillerne en bedre forståelse av spillet. Her ser vi at vi har mye å tilføre norske spillerne og spesielt de yngre. Ved planlegging og gjennomføring av treningsøkter forsøker vi derfor å gjenskape intensiteten i kampsituasjoner og jobbe med å ta riktige beslutninger.

I løpet av helgen vil spillere som deltar gjennomføre totalt fire treningsøkter og ha to økter med teori. Men for de spillerne som har høye ambisjoner finnes det flere muligheter hos NF Academy.

– Totalt har vi denne sesongen tilrettelagt for at 8 spillere har fått trene med Sporting CP sine akademilag. Fra våre helgearrangement inviterer vi også med spillere til å delta på talentlag i internasjonale turneringer og treningsleirer i utlandet.  Som et komplimentert treningstilbud synes vi dette er en god modell for at spillere fra mindre klubber skal få like muligheter som i de beste akademiene i Europa, avslutter Joao Plantier.

LES OGSÅ:  Alfredo Steiner trente med Sporting CP sitt akademi 

Delta på NF Weekend Training
Les mer om NF Weekend Training her >
Dato Sted
8 – 9 Juni Buskerud Book nå!
8 – 9 Juni Arendal Book nå!
15 – 16 Juni Gjøvik Book nå!

 

 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts