Personvernerklæring

Personvernerklæring for Active Tours AS

Følgende personvernerklæring gjelder for merkevarehuset Active Tours AS, med tilhørende
merkevarer NF Academy – samt datterselskapet ATJF TOURS LDA i Portugal.

Dine personopplysninger tilhører deg, og å ta vare på de personopplysningene som du deler med oss, er svært viktig for oss i Active Tours AS. Vi ønsker at du skal være trygg på at dine opplysninger er sikre hos oss, og at du forstår hvordan vi bruker dine opplysninger for å kunne tilby deg en best mulig reiseopplevelse. Active Tours AS håndterer alle personopplysninger i tråd med personopplysningsloven og EUs personvernforordning (GDPR).

Når du bestiller reise via oss, må vi ta visse avgjørelser om hvordan og hvorfor dine
personopplysninger skal behandles for å fullføre bestillingen. Vi er derfor ansvarlige for å beskytte dine personopplysninger under hele reisebestillingsprosessen.

 

Behandlingsansvarlig
Daglig leder er på vegne av Active Tours AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av
personopplysninger.

 

Personopplysninger som lagres
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder, avhengig av behov for den enkelte reise:
– Navn
– Adresse
– E-post
– Telefon
– Fødselsdato
– Passnummer med utløpsdato
– Allergier
– Høyde/vekt
– Kontaktdetaljer til foresatt (navn, telefon og e-post)

Formål med behandlingen
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med våre kunder. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

Grunnlaget for behandlingen
Personopplysningene benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider og til våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre
besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her Link til egen informasjon.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre
samarbeidspartnere, f.eks flyselskaper og overnattingssteder.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år.
Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til
lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Daglig leder fungerer som personvernombud og påser at personopplysningslovens regler om
behandling av personopplysninger blir fulgt.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Deltager.no samarbete

Vi samarbeider med event booking partner Deltager.no. Les deres personvernpolicy her>>

Kontaktinformasjon
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser: info@nf.academy

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone