NF NorthWest

Velkommen til NF Academy NorthWest!

I Møre og Romsdal ønsker NF Academy NorthWest å bidra til å skape aktivitet for lærelystne spillere og bidra til å utvikle trenere. Vi leier også ut dyktige portugisiske spillerutviklere for å støtte eksisterende aktivitet til klubber og lag. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Hilsen Rolf

Kommende arrangement

NF International
Gjennom sommeren 2019 besøker vi over 15 byer i Skandinavia for å gi kvalitetstrening, bidra til utviklingen av lokale spillere og kartlegge talenter vi kan gi internasjonale muligheter. For lærelystne spillere i alderen 8 til 16 år med egne treningsgrupper for hvert alderssegment. Les Mer Om NF International>
Dato Sted

Kontakt


* Disse feltene.

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Trenere

João Plantier har UEFA PRO trenerutdanning, lang erfaring som hovedtrener for aldersbestemte akademilag til Sporting CP og er nå sportslig leder i NF Academy med ledelse av alle våre trenere.Til gjennomføring av arrangement benytter vi portugisiske trenere med bakgrunn fra de største akademiene i Portugal som assisteres av Skandinaviske trenere.

 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone