NF Elite Selection – Nordic Invitational

NF Elite Selection – Nordic Invitational

Vi inviterer spillere til å melde seg på NF Academy sine elitelag som deltar i eliteturneringen Nordic Invitational Cup i Esbjerg, Danmark 28 juli til 4 august 2019.

Vi ønsker med dette arrangementet å gi unge nordiske talenter muligheten til å matche seg mot topp Skandinavisk motstand med oppfølging fra dyktige Portugisiske trenere. I forkant av turneringen vil det være en tre dagers treningsleir for at spillere og trenere skal bli bedre kjent både på og utenfor banen.

Hvem kan delta?

Spillere født i 2006, 2005, 2004 og 2003 (dispensasjon for 2 overårige spillere) kan søke om deltakelse og vi stiller lag i 2006,2005 og 2004 kategorien.

 

Landslagspillere

Gjennom de siste fire årene har NF Academy jobbet med totalt tolv spillere i NF Selection programmet som nå er på aldersbestemte landslag.

+ Les mer om landslagsspillere i NF Elite Selection 

Utvelgesesprosess

Beste start er å sende oss en kort forespørsel med en beskrivelse av spilleren og arrangement dere ønsker å delta på. Vi følger opp med rådgivning og om ønskelig kan vi sette opp et telefonmøte med en av våre trenere for sportslige spørsmål.

 

 

 

Spillerpakke

 • Overnatting i 4 til 6-mannsrom på hostel
 • Frokost, lunsj og middag
 • 3 dagers forberedende treningsleir
 • 1 treningskamp før turneringen
 • Deltakelse i Nordic Invitational og minimum 4 kamper
 • Busstransport til og fra kamper
 • Erfarne portugisiske hovedtrener til hvert lag
 • 1 fysioterapeut og keepertrener som deles mellom lagene
 • Lagmøter og individuelle  spillersamtaler
 • Sosialt program og tilsyn av spillere
 • Evalueringsrapport til hver spiller

Dato og program 2019

Søn 28. Jul
Innsjekk klokken 16:00 / treningsøkt / infomøte

Man 29. Jul
Treningsøkt / Treningskamp

Tir 30. Jul
Treningsøkt / lagsmøter / spillersamtaler

Ons 31. Jul – Fre 2. Aug
Gruppespillet starter

Lør 03. Aug
B-sluttspill og A-sluttspill

Søn 04. Aug
Finaler / Avslutningssermoni / Avrunding av programmet 15:00

Overnatting og treningsanlegg

Nyhet av året er at vi under hele oppholdet vil bo på Vejen Sports Center som egner seg perfekt til å gjennomføre treningsleir i forkant av turneringen samt at vi også har anledning til å trene under turneringen.

Spillerne vil bli innkvartert i 4-6 mannsrom sammen med sine lagkamerater på Danhostel Sport Vejen. Trener-teamet vil bo på hostellet og være ansvarlig for spillerne under hele arrangementet.

Til familie tilbyr vi hotellovernatting på Sport Hotel Veijen som ligger 500 meter fra hostellet der spillerne bor.

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Trenere

NF Academy benytter oss av dyktige og erfarne trenere med bakgrunn fra Europeiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambisiøse trenere med stor faglig tyngde til våre prosjekter. Trenerne er nøye selektert ut ifra søknader vi mottar, og vårt eksisterende kontaktnettverk.

+ Les mer om vårt sportslige apparat her

Keepertrening

Tilrettelagt keepertrening for alle keepere. Keepere ha spesialisert keepertrening med egen keepertrener fra Portugal. NF Academy ønsker å utgjøre en forskjell ved å også kunne tilby keepere et høykvalitets treningsopplegg.

Jeg er interresert og vil høre mer

Send oss en kort melding med informasjon om spilleren sin bakgrunn og program dere er interessert i. Vi følger dere opp med mer informasjon og om ønskelig setter vi opp et raskt telefonmøte med en av våre trenere for å gi rådgivning.


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone