Guilherme Faria (32) hadde ansvaret for NF Academy sitt 2005-lag under IberCup i Cascais. Et lag som tapte finalen i b-sluttspillet på straffespark-konkurranse.

Se flere NF Academy videoer her >>

Guilherme De Almeida Faria har tross sin «unge» alder en innholdsrik bakgrunn som trener. 32-åringen har vært innom Benfica-systemet, jobbet flere år innen Manchester United soccer school, jobbet i ungdsomsavdelingen i Oeiras, og i trenerteamet rundt et profesjonelt lag i portugisisk 2. divisjon. I tillegg har Faria fått med seg et år som trener i India, og jobbet som speider i den portugisiske ligaen.

– Jeg har jobbet med alle aldersgrupper fra de helt unge og opp til profesjonelle seniorlag. Spillerutvikling er et spennende område av fotballen, sier Faria.

Fomer spillere

Han har vært en del av NF Academy sitt IberCup Cascais-prrogram.  Der ledet han treninger og kamper for 2005-laget. Faria roser programmene NF Academy tilbyr for å utvikle unge spillere videre.

– Programmene gjør at spillerene tar med seg nye og verdifulle erfaringer og lærdommer hjem til treningshverdagen sin. Det er viktig at de lærer seg fasene i spillet fra forskjellige aspekt, slik at de kan bygge seg selv opp som spiller med en god basis i bunn, sier Faria.

Han mener NF Academy sine program er med på å utdanne og forme unge fotballspillere, slik at de kan videreutvikle sitt eget spill.

– For meg er det et privilegium å arbeide med disse unge hardtarbeidene spillerne. De viser en stor vilje til å lære og utvikle seg på det fundamentale innen fotballen, avslutter Guilherme Faria.

Ønsker du å spille med NF Academy? 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts