NF Winter Training

Innendørstrening og behagelige treningsforhold på NF Winter Training Drammen i uke 9

NF Winter Training

Vi inviterer treningsvillige og talentfulle spillere i alderen 8 til 16 år på NF Winter Training på vinterstid. Du blir trent av erfarne portugisiske spillerutviklere, og vil få en unik mulighet til å vise deg frem. Invitasjon til internasjonale program og hospitering med utenlandske akademi er noen av mulighetene. Øktene våre gjennomføres med høy intensitet der utvikling og læring står i fokus.

Målsetninger med programmet

NF academy har en tydelig visjon om å bidra til å utvikle flere internasjonale toppspillere. Gjennom våre lokale treningsleirer evaluerer vi spillere for treningsopphold hos akademi i utlandet og internasjonale program.  Samtidig skal vi gi spillere verdifull læring som de kan ta med tilbake til treningshverdagen. Ved gjennomføring av NF Winter Training fokuserer vi på:

 • Utvikle spillere sin spillforståelse.
 • Sosial læring, treningsglede og sosialt samhold.
 • Forberede spillere for sone-, kretslagsuttak og prøvespill hos utenlandske akademi. 
 • Gi de mest talentfulle spillerne internasjonale utfordringer ved å invitert dem til program i utlandet.

Referanser

NF Academy er i dag en av de største leverandørene av spillere til kretslag og aldersbestemte landslag i Skandinavia. Les noen av våre suksesshistorier under:

Spiller- og Keeperpakke

 • 4 treningsøkter på 75 minutter
 • 1 erfaren portugisisk hovedtrener per treningsgruppe
 • Tilrettelagt trening for keepere med egen keepertrener fra utlandet
 • Fotball-teori for å gi bedre spilleforståelse
 • Spiller som blir kåret til «Player of the camp» vinner en voucher til et fremtidig NF Academy program
 • Invitasjoner til de mest talentfulle spillerne til å delta i internasjonale program
 • Mulighet til å kunne bli invitert på treningsopphold hos utenlandske akademi 
 • Diplom til alle deltakerne

Pris fra 1490,-* per spiller for 2 dager

Utstyrspakke Light 399,-  per pakke (1 par fotballsokker, 1 shorts og 2 stk treningstrøyer)
Utstyrspakke Basic 875,-  per pakke (1 Jakke, 2 par fotballsokker, 1 shorts, 2 stk treningstrøyer)

*Enkelte arrangement kan ha tillegg for innendørstrening. For arrangement med lenger varighet gjelder egne priser. Klikk deg inn på hvert enkelt arrangement lenger nede på siden for å se eksakt pris).

Arrangør og kontakt

NF Academy International samarbeider med lokale klubber og samarbeidspartnere i tilknytning til gjennomføring av lokale arrangement. Klikker du på «Les mer» for det arrangementet du ønsker å delta på får du informasjon om hvilken aktør som er ansvarlig arrangør og kontaktopplysninger.

Les mer om:

Kjønn og treningsgrupper

NF Winter Training tilbys både for jenter og gutter. Jenter trener i utgangspunktet sammen med guttene. Blir det derimot nok jenter til å ha egne treningsgrupper arrangerer vi det.

For hver samling vil vi ha maks begrensings på antall deltakere i hver kategori. I utgangspunktet er det satt opp 1 treningsgruppe per alderssegment. Ved stor påmelding vil vi imidlertid potensielt kunne ha 2 treningsgrupper på alle alderssegmentene.

Du kan sjekke ut hvilke årganger og hvor mange plasser det er per årgang på hvert event ved å klikke på «Les mer» lengre ned på siden.

Nivå og differensiering

Programmet er utviklet for motiverte fotballspillere i alderssegmentene 8 til 16 år. Spillere som melder seg på anbefales å ha gode basisferdigheter for sin respektive årgang samt være motivert og mottakelig for læring.

Vi vil videre differensiere på nivå på felt slik at vi sikrer riktige utfordringer for spillere ved gjennomføring av øvelser.

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Trenere

NF Academy benytter seg av dyktige og erfarne trenere med bakgrunn fra Europeiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambisiøse trenere med stor faglig tyngde til våre prosjekter. Trenerne er nøye selektert ut ifra søknader vi mottar, og vårt eksisterende kontaktnettverk.

+ Les mer om vårt sportslige apparat her

Keepertrening

Tilrettelagt keepertrening for inntil 3 keepere per treningsgruppe. Keepere roterer mellom å trene med treningsgruppene og ha spesialisert keepertrening med egen keepertrener fra Portugal. NF Academy ønsker å utgjøre en forskjell ved å også kunne tilby keepere et høykvalitets treningsopplegg.

Kommende NF Winter Training samlinger

Dato Sted
17 – 21 Februar 2020 Asker Les mer
24 – 26 Februar 2020 Bergen Les mer
24 – 26 Februar 2020 Drammen Les mer
28 Feb – 01 Mar 2020 Etnedal Les mer

Send Forespørsel

Husk å spesifiser hvilket arrangement forespørselen gjelder slik at vi kan sende den til riktig person som er ansvarlig for arrangementet.


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone