NF Weekend Training

NF WEEKEND TRAINING 

Bli trent av erfarne portugisiske spillerutviklere med bakgrunn fra de verdenskjente akademiene til SL Benfica og Sporting CP. Våre økter blir gjennomført med høy intensitet og vi inviterer motiverte spillere i alderen 8 – 12 og 13 til 16 år til å melde seg på der utvikling og læring står i fokus.

Målsetninger med programmet

NF academy har en tydelig visjon om å bidra til å utvikle flere internasjonale toppspillere. Gjennom våre lokale treningsleirer skal vi gi spillere verdifull læring som de kan ta med tilbake til sin treningshverdag. Ved gjennomføring av NF Weekend Training fokuserer vi på:

 • Utvikle spillere sin spillforståelse
 • Sosial læring, treningsglede og sosialt samhold
 • Forberede spillere for sone- og kretslagsuttak
 • Gi de mest talentfulle spillerne internasjonale utfordringer ved å invitert dem til program i utlandet.

Referanser

NF Academy er i dag en av de største leverandørene av spillere til kretslag og aldersbestemte landslag i Skandinavia. Les noen av våre suksesshistorier under:

Spiller- og Keeperpakke

 • 4 treningsøkter på 75 minutter
 • Maks 10 utespillere per trener
 • Tilrettelagt trening for keepere med egen keepertrener fra utlandet
 • Fotball-teori for å gi bedre spilleforståelse i mellom treningsøktene.
 • Treningsopphold i utlandet eller deltakelse på NF Team Training til «Player of the camp»
 • Invitasjoner til de mest talentfulle spillerne til å delta i turneringer med nordiske talentlag
 • Diplom til alle deltakerne

1490,- per spiller
(Tillegg for utstyrspakke)

Kvalitetstrening og Inspirasjon

Deltakere på NF Weekend Training vil få oppleve treningsmetodene til de fremste akademiene i Portugal. På landslaget til Portugal som vant EM i 2016 var hele 10 av de 14 spillerne som ble brukt i finalen Sporting CP akademispillere. Vi ønsker gjennom NF Weekend Training å gi lokale spillere en komplett treningsopplevelse med inspirasjon og læring fra spillerutviklere med bakgrunn fra verdensledende akademi.

Internasjonale muligheter

For spillere som er interessert i å delta på internasjonale program i ferieperioder har NF Academy mange spennende muligheter. Til sommeren søker vi Skandinaviske spillere til å bli med på våre turneringslag NF Selection som deltar i turneringer i Barcelona og Nordic Invitational Cup i Danmark.

I høstferien kan spillere bli med på NF Holiday Camp i Barcelona eller NF Elite Training Camp Lisboa som gjennomføres i samarbeid med Sporting CP.

Send oss en forespørsel og vi gir deg rådgivning og mer informasjon om våre internasjonale program.

LES OGSÅ:  Alfredo Steiner trente med Sporting CP sitt akademi 

Arrangør og kontakt

NF Academy International samarbeider med lokale klubber og samarbeidspartnere i tilknytning til gjennomføring av lokale arrangement. Klikker du på «Book nå» for det arrangementet du ønsker å delta på får du informasjon om hvem som er ansvarlig arrangør og kontaktopplysninger.

Kjønn

NF Weekend Training har egne kategorier for både jenter og gutter. For informasjon om sammensetning av treningsgruppene se «Treningsgrupper»

Nivå og differensiering

Programmet er utviklet for motiverte fotballspillere i alderssegmentene 8 til 12 år og 13 til 16 år. Spillere som melder seg på anbefales å ha gode basisferdigheter for sin respektive årgang samt være motivert og mottakelig for læring.

Vi vil videre differensiere på nivå på felt slik at vi sikrer riktige utfordringer for spillere ved gjennomføring av øvelser.

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Trenere

João Plantier har UEFA PRO trenerutdanning, lang erfaring som hovedtrener for aldersbestemte akademilag til Sporting CP og er nå sportslig leder i NF Academy med ledelse av alle våre trenere.Til gjennomføring av NF Weekend Training benytter vi portugisiske trenere med bakgrunn fra de største akademiene i Portugal som assisteres av Skandinaviske trenere.

 

Keepertrening

Tilrettelagt keepertrening for inntil 3 keepere per treningsgruppe. Keepere roterer mellom å trene med treningsgruppene og ha spesialisert keepertrening med egen keepertrener fra Portugal. NF Academy ønsker å utgjøre en forskjell ved å også kunne tilby keepere et høykvalitets treningsopplegg.

Treningsgrupper og alder


Normalt har vi følgende struktur for våre treningsgrupper ved gjennomføring av NF Weekend Training:

Gutter:
2009 – 2010 (maks 14 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)
2007 – 2008 (maks 16 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)
2006 – 2005 (maks 18 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)
2004 – 2003 (maks 20 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)

Jenter:
2007 – 2010 (maks 16 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)
2006 – 2003 (maks 18 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)

Hvilke alderskategorier som blir benyttet på de ulike weekend campene vil kunne variere fra arrangement til arrangement. Klikk «Book nå» lenger nede på siden på den eventen du ønsker å delta på – for å se hvilke alderskategorier som er tilgjengelig.

Ved stor påmelding har vi 2 til 3 treningsgrupper per alderssegment med nivåinndeling.

Meld deg på og bli en bedre fotballspiller!
Dato Sted
5 – 6 Oktober Hamar Les mer
2 – 3 November Tønsberg (Indoor) Les mer
16 – 17 November Alta Les mer
23 – 24 November Langesund Les mer

Send Forespørsel

Husk å spesifiser hvilket arrangement forespørselen gjelder slik at vi kan sende den til riktig person som er ansvarlig for arrangementet.


* Disse feltene.

 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone