NF Weekend Training

NF WEEKEND TRAINING 

Bli trent av erfarne portugisiske spillerutviklere med bakgrunn fra de verdenskjente akademiene til SL Benfica, Sporting CP og andre toppklubber i Portugal. Våre økter gjennomføres med høy intensitet og vi inviterer motiverte og treningsvillige spillere til å melde seg på der utvikling og læring står i fokus.

Spillere vil under campen få en unik mulighet til å vise sine ferdigheter der prøvespill med europeiske topp akademi og invitasjon til å spille på våre internasjonale turneringslag er noen av mulighetene.

Hvem passer det for?

NF Weekend Training er en camp for både jenter og gutter i alderen 8 til 16 år som ønsker å utvikle sine ferdigheter og få en bedre spillforståelse. Vi anbefaler alle deltakende spillere å ha gode basisferdigheter og være mottakelig for læring.

For å sikre riktig utfordring for alle deltakere produserer vi treningsgrupper der vi differensierer på nivå og alder

Målsetninger med programmet

NF academy har en tydelig visjon om å bidra til å utvikle flere internasjonale toppspillere. Gjennom våre lokale treningsleirer skal vi gi spillere verdifull læring som de kan ta med tilbake til sin treningshverdag. Ved gjennomføring av NF Weekend Training fokuserer vi på:

 • Utvikle spillere sin spillforståelse
 • Sosial læring, treningsglede og sosialt samhold
 • Forberede spillere for sone- og kretslagsuttak
 • Gi de mest talentfulle spillerne internasjonale utfordringer ved å invitert dem til program i utlandet.

Internasjonale muligheter

Våre trenere gjør en intern evaluering av alle deltakende spillere. Basert på evaluering og nivå til spiller gir vi invitasjoner til å trene med europeiske topp akademi, vårt scholarship program, deltakelse i internasjonale eliteturneringer med våre talentlag og deltakelse i internasjonale treningsleirer.

Under kan du se noen av spillerne som har deltatt på lokale treningsleirer of fått muligheten til å trene med Sporting Academy.

Spiller- og Keeperpakke

 • 4 treningsøkter på 75 minutter
 • 1 erfaren portugisisk hovedtrener per treningsgruppe
 • Tilrettelagt trening for keepere med egen keepertrener fra utlandet
 • Fotball-teori for å gi bedre spilleforståelse
 • Spiller som blir kåret til «Player of the camp» vinner en voucher til et fremtidig NF Academy program
 • Invitasjoner til de mest talentfulle spillerne til å delta i turneringer med nordiske talentlag
 • Diplom til alle deltakerne

1590,- per spiller
1720,- per spiller dersom samlingen foregår innendørs

Utstyrspakke Light 399,- per pakke (1 par fotballsokker, 1 shorts og 2 stk treningstrøyer)
Utstyrspakke Basic 875,- per pakke (1 Jakke, 2 par fotballsokker, 1 shorts, 2 stk treningstrøyer)

Referanser

NF Academy er i dag en av de største leverandørene av spillere til kretslag og aldersbestemte landslag i Skandinavia. Les noen av våre suksesshistorier under:

Kvalitetstrening og Inspirasjon

Deltakere på NF Weekend Training vil få oppleve treningsmetodene til de fremste akademiene i Portugal. På landslaget til Portugal som vant EM i 2016 var hele 10 av de 14 spillerne som ble brukt i finalen Sporting CP akademispillere. Vi ønsker gjennom NF Weekend Training å gi lokale spillere en komplett treningsopplevelse med inspirasjon og læring fra spillerutviklere med bakgrunn fra verdensledende akademi.

Arrangør og kontakt

NF Academy International samarbeider med lokale klubber og samarbeidspartnere i tilknytning til gjennomføring av lokale arrangement. Klikker du på «Les mer» for det arrangementet du ønsker å delta på får du informasjon om hvem som er ansvarlig arrangør og kontaktopplysninger.

Kjønn og treningsgrupper

NF Weekend Training tilbys både for jenter og gutter. Jenter trener i utgangspunktet sammen med guttene. Blir det derimot nok jenter til å ha egne treningsgrupper arrangerer vi det.

For hver samling vil vi ha maks begrensings på antall deltakere i hver kategori. I utgangspunktet er det satt opp 1 treningsgruppe per alderssegment. Ved stor påmelding vil vi imidlertid potensielt kunne ha 2 treningsgrupper på alle alderssegmentene.

Du kan sjekke ut hvilke årganger og hvor mange plasser det er per årgang på hvert event ved å klikke på «Les mer» lengre ned på siden.

Nivå og differensiering

Programmet er utviklet for motiverte fotballspillere i alderssegmentene 8 til 16 år. Spillere som melder seg på anbefales å ha gode basisferdigheter for sin respektive årgang samt være motivert og mottakelig for læring.

Vi vil videre differensiere på nivå på felt slik at vi sikrer riktige utfordringer for spillere ved gjennomføring av øvelser.

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Trenere

NF Academy benytter seg av dyktige og erfarne trenere med bakgrunn fra Europeiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambisiøse trenere med stor faglig tyngde til våre prosjekter. Trenerne er nøye selektert ut ifra søknader vi mottar, og vårt eksisterende kontaktnettverk.

+ Les mer om vårt sportslige apparat her

Keepertrening

Tilrettelagt keepertrening for inntil 3 keepere per treningsgruppe. Keepere roterer mellom å trene med treningsgruppene og ha spesialisert keepertrening med egen keepertrener fra Portugal. NF Academy ønsker å utgjøre en forskjell ved å også kunne tilby keepere et høykvalitets treningsopplegg.

Meld deg på og bli en bedre fotballspiller!
Dato Sted
28 – 29 Mars 2020 Strømmen Les mer
18 – 19 April 2020 Fåberg Les mer
2 – 3 Mai 2020 Orkanger Les mer
9 – 10 Mai 2020 Tromøy Les mer
23 – 24 Mai 2020 Stjørdal Les mer
20 – 21 Jun 2020 Gjøvik Les mer
12 -13 September 2020 Drammen Les mer
19 – 20 September 2020 Fåberg Les mer
7 – 8 November 2020 Tønsberg Les mer

Send Forespørsel

Husk å spesifiser hvilket arrangement forespørselen gjelder slik at vi kan sende den til riktig person som er ansvarlig for arrangementet.


* Disse feltene.

 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone