NF Team Training – Regionalt Spillerutviklingsprogram

NF Team Training- Regionalt Spillerutviklingsprogram

Et unikt tilbud for lærelystene spillere som ønsker kontinuitet og kvalitet. Gjennom vårt Team Training program får spiller over tid mulighet til å samarbeide tett med en erfaren spillerutvikler med lang erfaring fra en portugisisk toppklubb samt bli integrert i en spillergruppe med dyktige spillere i regionen.

Hver treningsgruppe bygges opp med spillere i ulike posisjoner og programmet kombineres med lagtreninger, treningskamper, lagsmøter og individuelle spillersamtaler.

Program

Lørdag: Her inngår to treninger på 75 minutter og en teoriøkt.
Søndag: kamp

Detaljert program vil komme ca 3 dager før samlingen starter.

Pakke og Pris

 • 5 helgesamlinger over 2 dager
 • Totalt 10 treningsøkter
 • Totalt 5 treningskamper
 • Portugisisk hovedtrener som følger samme lag alle samlingene
 • Spesialisert keepertrening med egen portugisisk keepertrener
 • Lagsmøter og kampanalyser
 • Individuell rapport tilsendt etter Team Training sesongen er over (Kun ved kjøp av pakker)
 • Konsultasjon med trener på epost og telefon mellom samlingene

Våre pakker med tilhørende rabatterte priser:

5 helgesamlinger – 6 950 NOK (1500 i rabatt)
4 helgesamlinger – 5 760 NOK (1000 i rabatt)
3 helgesamlinger – 4 570 NOK (500 i rabatt)

For å bestille Team Training pakkeløsning, klikk her**

 

** For spillere mellom 2006-2003 må søknad være godkjent.

Spillere som kun deltar på enkeltsamlinger betaler 1690,- per samling.

Utstyrspakke Light 399,-  per pakke (1 par fotballsokker, 1 shorts og 2 stk treningstrøyer)
Utstyrspakke Basic 875,-  per pakke (1 Jakke, 2 par fotballsokker, 1 shorts, 2 stk treningstrøyer)

Selektering og søknadsprosess

Spillere som er yngre enn 2006-årgangen vil i 2019 ikke bli selektert på ferdighetsnivå. Tilbudet er åpent for spillere som ønsker å delta men med begrensninger på antall plasser på hvert tiltak. Fra og med 1. januar 2020 vil vi også selektere på ferdighetsnivå for 2007 spillere. Spillere fra 2006-årgangen og eldre vil bli selektert på ferdighetsnivå og posisjoner.

Jeg er interessert

Regioner og sted for tiltak

NF Team Training er et regionalt program der det bygges opp egne lag i hver region. Spillere som bor i andre fylker, men som ønsker å delta, kan fortsatt søke om deltakelse men må ta stilling til hvilket regionale NF Team Training program de ønsker å delta på.

Helgesamlingene vil bli avviklet på ulike lokasjoner i følgende regioner:

Region International – Oslo/Akershus

Region WEST – Hordaland og Sogn og Fjordane

 

Arrangør og kontakt

NF Academy International samarbeider med lokale klubber og samarbeidspartnere i tilknytning til gjennomføring av lokale arrangement. Klikker du på «Les mer» for det arrangementet du ønsker å delta på får du informasjon om hvilken aktør som er ansvarlig arrangør og kontaktopplysninger.

Les mer om:

Mål med programmet

 • Gi lærelystne norske spillere et helprofesjonelt opplegg som fremmer utvikling der vi, ved å benytte spillerutviklere med lang erfaring fra portugisiske toppklubber, gir spillere et sammenlignbart tilbud med de dyktigste akademiene i Europa.
 • Gi breddeklubber mulighet til å kunne holde på dyktige spillere lenger ved at vi gjennom samarbeid kan tilby et ekstratilbud som dekker behovet for sportslig utfordring og oppfølging fra førsteklasses spillerutviklere. Synergiene vi da kan skape i fellesskap med klubb er at spiller kan bidra positivt inn mot egen spillergruppe og at spilleren samtidig har mulighet til å spille fotball med kameratene sine. Idrettsglede, lek og moro er slik vi ser det kanskje en av de viktigste nøkkelfaktorene for å lykkes som fotballspiller. Lang reisetid til trening, for sterk grad av resultatorientering og lite spilletid er forhold som kan ødelegge motivasjonen til unge lovende spillere.
 • Stimulere til sosial utvikling ved at spillere lærer å integrere seg i nye spillergrupper og møter nye venner. Benytte trenere med god pedagogisk og mellommenneskelig kompetanse som fokuserer på sportslig og sosial utvikling fremfor resultater.
 • Dele kompetanse med klubber i regionen der alle trenere er velkommen til å observere treningsøktene våre. Skape gode utviklingsarenaer for trenere og kombinere samlingene våre med seminar og trenerutviklingstiltak.

Treningskamper og lengde

For 2009/2010 og 2008 årgangene vil vi organisere 1 treningskamp per samling der vi spiller 7er eller 9-er fotball med en kamplengde på 2 X 35 minutter.

For årgangene 2007 til 2003 vil vi organisere 1 treningskamp hvor de spiller 11er fotball. Kamplengde blir på 2 X 40 min.

Alderskategori og antall spillere

For hver samling vil vi ha maks begrensings på antall deltakere i hver kategori. Du kan sjekke ut hvilke årganger og hvor mange plasser det er per årgang på hvert event ved å klikke på «Les mer» lengre ned på siden.

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Trenere

NF Academy benytter seg av dyktige og erfarne trenere med bakgrunn fra Europeiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambisiøse trenere med stor faglig tyngde til våre prosjekter. Trenerne er nøye selektert ut ifra søknader vi mottar, og vårt eksisterende kontaktnettverk.

+ Les mer om vårt sportslige apparat her

Keepertrening

På alle samlingene vil vi ha egen portugisisk keepertrener som bistår keeperne til de ulike lagene med spesialisert keepertrening.

Påmelding og kommende NF Team Training samlinger

 

 

Dato Sted Alderskategori
29 Feb – 1 Mars International: Oslo 2003 – 2007
Les mer
29 Feb – 1 Mars WEST: Bergen 2004 – 2011
Les mer
7 – 8 Mars International: Oslo 2008 – 2010
Les mer
28 – 29 March International: Oslo 2008 – 2010
Les mer
18 – 19 April WEST: Bergen 2004 – 2011
Les mer
18 – 19 April International: Oslo 2008 – 2010
Les mer

Kontaktskjema


* Disse feltene.

 

Se også: 
>>NF Elite Training Camp i Portugal Uke 40, 41 og 44
>>NF Elite Training Camp i Oslo 6 til 10 august
>>NF Selection Ibercup Cascais påske 2019 (talentlag i eliteturnering) 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone