Bli med på Internasjonal treningsleir i Norge

Gjennom sommeren 2020 besøker vi byer i Skandinavia for å gi kvalitetstrening, bidra til utviklingen av lokale spillere og kartlegge talenter vi kan gi internasjonale muligheter. Vi inviterer lærelystne jenter og gutter i alderen 9 til 16 år på NF International der man får muligheten til å utfordre seg selv sammen med andre motiverte spillere med oppfølging fra spillerutviklere med bakgrunn fra Sporting CP og SL Benfica.

Spiller og keeperpakke

  • 6 treninger X 75 til 90 minutter
  • 3 teoriøkter
  • Treningsøkter er ledet av erfarne trenere med bakgrunn fra topp-akademiene i Portugal
  • Egen keepertrener med tilpasset program for målvakter. 
  • Norsktalende assistenttrenere 
  • Spillere som vinner utnevnelsen player of the camp i hver alderskategori mottar et spillerutviklingsstipend og tilbud om å trene gratis i vår NF Qualification camp. 
  • Mulighet til å vinne et treningsopphold hos Sporting CP
  • Diplom til alle deltakere

1990,- per spiller
(Tillegg for utstyrspakke)

Kvalitetstrening og Inspirasjon

Deltakere på NF International vil få oppleve treningsmetodene til de fremste akademiene i Portugal. På landslaget til Portugal som vant EM i 2016 var hele 10 av de 14 spillerne som ble brukt i finalen Sporting CP akademispillere. Vi ønsker gjennom NF International å gi lokale spillere en komplett treningsopplevelse med inspirasjon og læring fra spillerutviklere med bakgrunn fra verdensledende akademi.

(se video med Alfredo Steiner som forbereder seg til NF International Training Camp)

The Road to Sporting

Under hver NF International training camp vil vi kåre player of the camp i hver av alderskategoriene 2004, 2005, 2006 og 2007. Disse vil få invitasjon til og gratis deltakelse i NF Elite Qualification Camp  slutten av sommeren. Dette er et treningstiltak utelukkende for de største talentene, og vil bli en solid erfaring for gode skandinaviske spillere.

I NF Elite Qualification camp vil de to beste spillerne i hver alderskategori vinner et 3-dagers treningsopphold med akademi-lagene til et av verdens ledende akademier – Sporting CP. NF Academy dekker lokale kostnader for disse spillerne.

LES OGSÅ:  Alfredo Steiner trente med Sporting CP sitt akademi 

Arrangør og kontakt

NF Academy International samarbeider med lokale klubber og samarbeidspartnere i tilknytning til gjennomføring av NF International. Klikker du på «Book nå» for det arrangementet du ønsker å delta på får du informasjon om hvem som er ansvarlig arrangør og kontaktopplysninger.

Kjønn

NF International aksepterer både jenter og gutter. For informasjon om sammensetning av treningsgruppene se «Treningsgrupper»

Nivå og differensiering

Programmet er utviklet for motiverte fotballspillere i alderssegmentene 8 til 12 år og 13 til 16 år. Spillere som melder seg på anbefales å ha gode basisferdigheter for sin respektive årgang samt være motivert og mottakelig for læring.

Vi vil videre differensiere på nivå på felt slik at vi sikrer riktige utfordringer for spillere ved gjennomføring av øvelser.

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Trenere

João Plantier har UEFA PRO trenerutdanning, lang erfaring som hovedtrener for aldersbestemte akademilag til Sporting CP og er nå sportslig leder i NF Academy med ledelse av alle våre trenere.Til gjennomføring av NF Weekend Training benytter vi portugisiske trenere med bakgrunn fra de største akademiene i Portugal som assisteres av Skandinaviske trenere.

 

Keepertrening

Tilrettelagt keepertrening for inntil 3 keepere per treningsgruppe. Keepere roterer mellom å trene med treningsgruppene og ha spesialisert keepertrening med egen keepertrener fra Portugal. NF Academy ønsker å utgjøre en forskjell ved å også kunne tilby keepere et høykvalitets treningsopplegg.

Treningsgrupper og alder


Normalt har vi følgende struktur for våre treningsgrupper ved gjennomføring av NF International

Gutter:
2009 – 2010 (maks 14 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)
2007 – 2008 (maks 16 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)
2006 – 2005 (maks 18 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)
2004 – 2003 (maks 20 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)

Jenter:
2007 – 2010 (maks 16 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)*
2006 – 2003 (maks 18 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)*

*Om det ikke er nok jenter til å ha en treningsgruppe, spiller jentene med guttene på samme alder.

Hvilke alderskategorier som blir benyttet på de ulike treningsleirene vil kunne variere fra arrangement til arrangement. Klikk «Book nå» lenger nede på siden på den eventen du ønsker å delta på – for å se hvilke alderskategorier som er tilgjengelig.

Ved stor påmelding har vi 2 til 3 treningsgrupper per alderssegment med nivåinndeling.

Kommende NF International samlinger

Dato Sted
1 – 3 Mai Hamar Book nå!
30 Mai – 1 Juni Drammen Book nå!
20 – 23 Juni Arendal Book nå!
22 – 24 Juni Göteborg, Sweden Book nå!
22 – 24 Juni Stavanger Book nå!
26 – 28 Juni Ålesund Book nå!
26 – 29 Juni Tollnes Book nå!
26 – 28 Juni Vadmyra Book nå!
30 Juli – 2 August Fredrikstad Book nå!
3 – 7 August Asker Book nå!
4 – 6 August Malmö, Sweden Book nå!
7 – 9 August Alvøen Book nå!
7 – 10 August Høvåg Book nå!
10 – 12 August Haugesund Book nå!
14 – 16 August Hamar Book nå!

Send Forespørsel

Husk å spesifiser hvilket arrangement forespørselen gjelder slik at vi kan sende den til riktig person som er ansvarlig for arrangementet.


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts