NF Girl Camp – Jente Fotballskole

NF GIRL CAMP

NF Academy ønsker å være en viktig bidragsyter til utviklingen av jentefotball i Skandinavia. Gjennom våre Girl Camps gir vi motiverte og lærelystne jenter i alderen 9 til 16 år anledning til å oppleve kvalitetstrening med oppfølging fra erfarne portugisiske trenere med bakgrunn fra akademi til portugisiske toppklubber.

For at jenter skal ha trygge rammer til å utvikle seg i er alle deltakerne på NF Girl Camp jenter.

>Les intervju med NF Academy spiller Klara Andersson

> NF Academy satser på jentefotballen

Spiller- og Keeperpakke

  • 4 treningsøkter på 75 minutter
  • Maks 10 spillere per trener
  • Tilrettelagt trening for keepere
  • Premieutdeling med kåring av  «Player of the camp»
  • Diplom til alle deltakerne

1490,- per spiller 
Utstyrspakke 290,-  per pakke (1 par fotballsokker, shorts og treningstrøye)

Arrangør og kontakt

NF Academy International samarbeider med lokale klubber og samarbeidspartnere i tilknytning til gjennomføring av lokale arrangement. Klikker du på «Book nå» for det arrangementet du ønsker å delta på får du informasjon om hvilken aktør som er ansvarlig arrangør og kontaktopplysninger.

Les mer om:

Nivå og differensiering

Programmet er utviklet for motiverte jentespillere i alderssegmentene 8 til 12 år og 13 til 16 år. Spillere som melder seg på anbefales å ha gode basisferdigheter for sin respektive årgang samt være motivert og mottakelig for læring. På treningsfeltet deles det inn i treningsgrupper på 10 – 14 spillere + 2 keepere (8 til 12 år) og 14 – 18 spillere + 2 keepere (13 – 16 år).

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Trenere

João Plantier har UEFA PRO trenerutdanning, lang erfaring som hovedtrener for aldersbestemte akademilag til Sporting CP og er nå sportslig leder i NF Academy med ledelse av alle våre trenere.Til gjennomføring av NF Girl Camp benytter vi portugisiske trenere med bakgrunn fra de største akademiene i Portugal som assisteres av Skandinaviske trenere.

 

Keepertrening

Tilrettelagt keepertrening for 2 – 4 keepere per treningsgruppe. Keepere roterer mellom å trene med treningsgruppene og ha spesialisert keepertrening med egen keepertrener. NF Academy ønsker å utgjøre en forskjell ved å også kunne tilby keepere et høykvalitets treningsopplegg. 

Treningsgrupper


Spillerne vil bli allokert til følgende treningsgrupper:

9 – 10 år (maks 14 spillere + 2 keepere per treningsgruppe)
11 – 12 år (maks 14 spillere + 2 keepere per treningsgruppe)
13 – 14 år (maks 18 spillere + 2 keepere per treningsgruppe)
15 – 16 år (maks 18 spillere + 2 keepere per treningsgruppe)

Ved stor påmelding har vi 2 treningsgrupper per alderssegment med nivåinndeling.

Påmelding og kommende

NF Girl Camps eller NF Weekend Camps:

  Gjennom våre Girl Camps gir vi motiverte og lærelystne jenter i alderen 9 til 16 år anledning til å oppleve kvalitetstrening med oppfølging fra erfarne portugisiske trenere med bakgrunn fra akademi til portugisiske toppklubber.
Dato Program, Sted
27 – 28 Okt 2018 NF Weekend Camp: Os, Hordaland Book nå!
SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone