NF Elite Training Camp

NF ELITE TRAINING CAMP 

Opplev kvalitetstrening i Norge med oppfølging fra våre dyktige portugisiske spillerutviklere med bakgrunn fra SL Benfica og Sporting CP. Gjennom vårt 3 dager lange program vil du få tett oppfølging, trene med andre dyktige spillere, møte nye venner og utvikle dine ferdigheter.

Vinn opptak til NF Team Training

Spilleren som blir kåret til «player of the camp» vil motta tilbud om plass på NF Team Training der man får dekket alle kostnader for sportslige aktiviteter for 5 helgesamlinger i Oslo/akershus i perioden november 2018 til mars 2019.

Les mer om NF Team Training her 

 

Søknadsprosess, nivå og differensiering

13 til 16 år (2002 – 2005): Søknadsprosess for spillere som ønsker å delta og spillerne bør holde et bra regionalt nivå.

9 til 12 år (2006 – 2009): Åpent for motiverte spillere i alderen 9 til 12 år og ikke et eliteopplegg. Vi ønsker å gi spillere i dette alderssegmentet en smakebit på hvordan treningsøktene gjennomføres i akademi til portugisiske storklubber og vil videre differensiere på felt for å sikre homogene treningsgrupper og riktige utfordringer til alle.

Spiller- og Keeperpakke

  • 6 treningsøkter på 75 – 90 minutter
  • Maks 10 utespillere per trener
  • Evalueringsrapport til alle deltakende spillere
  • Tilrettelagt trening for keepere med egen keepertrener fra Portugal
  • Sosialt program og tilsyn av deltakere mellom treningsøktene.
  • Gratis deltakelse på NF Team Training til «Player of the camp»
  • Invitasjoner til de mest talentfulle spillerne til å delta i turneringer og på Team Training

1990,- per spiller

Pris for overnattingspakker for tilreisende spillere blir gitt på forespørsel.

Utstyrspakke 650,- per pakke (2 par fotballstrømper, 1 stk shorts, 2 stk treningstrøyer med NF Academy logo, 1 treningsjakke med NF Academy logo)

Arrangør og kontakt

NF Academy International samarbeider med lokale klubber og samarbeidspartnere i tilknytning til gjennomføring av lokale arrangement. Klikker du på «Book nå» for det arrangementet du ønsker å delta på får du informasjon om hvilken aktør som er ansvarlig arrangør og kontaktopplysninger.

Se også:

>> NF Elite Training Camp i Portugal Uke 8 og 9
>> NF Selection Ibercup Cascais (Talentlag som deltar i elitecup)

Les mer om:

Kjønn

NF Elite Training Camp har egne kategorier for både jenter og gutter. For informasjon om sammensetning av treningsgruppene se «Treningsgrupper»

 

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Trenere

João Plantier har UEFA PRO trenerutdanning, lang erfaring som hovedtrener for aldersbestemte akademilag til Sporting CP og er nå sportslig leder i NF Academy med ledelse av alle våre trenere. Til gjennomføring av NF Weekend Camp benytter vi portugisiske trenere med bakgrunn fra de største akademiene i Portugal som assisteres av Skandinaviske trenere.

Keepertrening

Tilrettelagt keepertrening for inntil 3 keepere per treningsgruppe. Keepere roterer mellom å trene med treningsgruppene og ha spesialisert keepertrening med egen keepertrener fra Portugal. NF Academy ønsker å utgjøre en forskjell ved å også kunne tilby keepere et høykvalitets treningsopplegg.

Treningsgrupper


Spillerne vil bli allokert til følgende treningsgrupper:

Gutter:
2009 – 2008 (maks 20 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)
2007 – 2006 (maks 20 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)
2005 – 2004 (maks 20 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)
2003 – 2002 (maks 20 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)

Jenter:
2009 – 2006 (maks 20 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)
2005 – 2002 (maks 20 spillere + 3 keepere per treningsgruppe)

Ved stor påmelding har vi 2 treningsgrupper per alderssegment med nivåinndeling.

Hvilke alderskategorier som blir benyttet på de ulike weekend campene vil kunne variere fra arrangement til arrangement. Klikk «Book nå» lenger nede på siden på den eventen du ønsker å delta på – for å se hvilke alderskategorier som er tilgjengelig.

Påmelding og kommende NF Elite Training Camps I Norge

NF Elite Training Camp (2009 – 2006)
Dato Sted
1 – 3 Okt 2018 Oslo (Holmen) Book nå!
NF Elite Training Camp (2002 – 2005)
Dato Sted
1 – 3 Okt 2018 Oslo (Holmen) Send Søknad
SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone