NF Elite Training Camp Portugal

NF Elite Training Camp Portugal, Lisboa

Reis til Lisboa i høstferien eller vinterferien og opplev internasjonal fotball og et komplett sportslig program for motiverte og lærelystene spillere født i 2009 til 2003. Vi garanterer en opplevelse utenom det vanlige med sportslig aktivitet inne på Sporting sitt akademi, matching mot Sportings ungdomslag (forbeholdt nok spillere i hver alderskategori), instruksjon fra dyktige portugisiske trenere med bakgrunn fra de store akademiene og sosiale muligheter ved å stifte nye bekjentskap med spillere fra hele landet som deler den samme lidenskapen.

Datoer 2019

17.02 til 23.02 Uke 8 (søn – lør)
24.02 til 02.03 Uke 9 (søn – lør)

Alderskategorier og selektering

Spillere født i 2006 – 2003 må søke om deltakelse der vi selekterer på nivå. For spillere født i 2006 eller senere er NF Elite Training Camp et åpent tilbud. Spillere i denne alderen behøver ikke å søke men kan sende oss en e-post til info@nf.academy for å få henvisning til bookingskjema. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at nivået på deltakende spillere normalt er høyt.

Vi deler videre inn i 3 ulike treningsgrupper med mål om 15 til 20 spillere i hver treningsgruppe. Ved stor søknadsmasse vil det videre kunne bli aktuelt å dele inn i en treningsgruppe 1 og 2 for hvert alderssegment.

Samarbeid med Sporting

Iløpet av uken vil vi gjennomføre to treningsøkter på 90 minutter inne på Sportings akademi med bistand fra storklubbens egne akademitrenere. Spillerne vil få en omvisning inne på akademiet og et innblikk i profftilværelsen. I tillegg får spillerne muligheten til å spille en treningskamp mot Sportings egne talentlag (forbeholdt nok spillere i hver alderskategori)!

Vi ønsker med denne aktiviteten å eksponere våre spillere og trenere for et av de ledende spillerutviklingsmiljøene i Europa, hente inspirasjon for videreutvikling av vår utviklingsfilosofi og i et langsiktig perspektiv bygge en sterk relasjon til denne klubben slik at vi kan sende våre beste spillere på hospiteringstiltak hos Sporting. Og kanskje like viktig – skape en uforglemmelig opplevelse for spillere som er med på våre tiltak.

Preliminært Program (Rekkefølgen på dagene kan endres)

Dag 1 – Innsjekk og sosiale aktiviteter for å bli kjent
Dag 2  – Treningsøkter 
Dag 3  – Treningsøkter inne på Sportings akademi
Dag 4 –  Treningsøkter inne på Sportings akademi
Dag 5 – Treningsøkt med kampforberedelse / Treningskamp på kvelden
Dag 6 – Treningsøkt og avslutningsseremoni på kvelden med premieutdeling
Dag 7 – Frokost etterfulgt av utsjekk fra hotellet.

Hvem passer det for?

NF Elite er et skreddersydd til for motiverte spillerne som ønsker internasjonale treningsreferanser, lære mer om treningsmetodene til de beste Portugisiske akademiene og delta på et sportslig opplegg sammen med andre motiverte spillere som ønsker å utvikle sine ferdigheter.

Spillerpakker

  • Overnatting på rom med andre spillere
  • Tilsyn av spillere under hele oppholdet
  • Frokost, lunsj og middag alle dager (middag ved ankomst, frokost ved avreise)
  • 2 dager med trening inne på Sportings akademi med oppfølging fra Sportings akademitrenere
  • 3 øvrige dager med trening med oppfølging fra våre egne NF Academy trenere
  • 1 treningskamp per alderssegment
  • Evalueringsrapporter til alle deltakende spillere
  • Individuelt spillermøte med hovedtrener (foreldre kan også delta)
  • Lagsmøter og teori
  • Avslutningsseremoni med premier

For priser og mer informasjon benytt kontaktskjemaet lenger nede på siden. Spillere som ønsker å sende inn søknad om deltakelse klikker på «Send søknad» knappen under.

Tilsyn av spillere, romallokering og overnatting

NF Academy tar ansvar for tilsyn av alle spillere og det er ikke et krav at spillere reiser i følge med foreldre. Spillere bor på rom med andre spillere, men det er mulig å søke dispensasjon om foreldre har en god årsak til at spillere bør bo på rom med foreldre.

Hotell vi bruker vil kunne variere på de ulike datoene og er nærmere spesifisert i prislisten vi sender ut på forespørsel.

Familiepakker

Vi tilbyr familiepakker for familie som ønsker å bo på samme overnattingssted som spillere. Benytt kontaktskjemaet under for mer informasjon og priser. 

Til foreldre som deltar på NF Elite Training Camp i Portugal:

Bli kjent med lokale portugisiske attraksjoner og delta på kulturelle «guided tours» arrangert i samarbeid med Active Tours Reisbyrå. Se mulighetene her >>

Les også:

NF Elite Training Camp 2018:  Første gang samarbeidet med Sporting Lisboa >>

NF Academy Keeper: «Uansett et høydepunkt som gir meg lyst til å trene enda mer for å bli en bedre keeper.»

Kontaktskjema


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern

* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone