NF Elite Training Camp Portugal

NF Elite Training Camp Portugal, Lisboa

Høstferie 2018: uke 40, 41 og 44


Reis til Lisboa i høstferien og opplev internasjonal fotball og et komplett sportslig program for de mest motiverte og lærelystene spillerne i alderen 10 til 15 år. Vi garanterer en opplevelse utenom det vanlige med sportslig aktivitet inne på Sporting sitt akademi, matching mot Sportings ungdomslag (forbeholdt nok spillere i hver alderskategori), instruksjon fra dyktige portugisiske trenere med bakgrunn fra de store akademiene og sosiale muligheter ved å stifte nye bekjentskap med spillere fra hele landet som deler den samme lidenskapen.

Datoer 2018

30.09 til 06.10 Uke 40 (søn – lør)
07.10 til 13.10 Uke 41 (søn – lør)
28.10 til 03.11 Uke 44 (søn – lør)

Samarbeid med Sporting

Iløpet av uken vil vi gjennomføre to treningsøkter på 90 minutter inne på Sportings akademi med bistand fra storklubbens egne akademitrenere. Spillerne vil få en omvisning inne på akademiet og et innblikk i profftilværelsen. I tillegg får spillerne muligheten til å spille en treningskamp mot Sportings egne talentlag (forbeholdt nok spillere i hver alderskategori)!

Vi ønsker med denne aktiviteten å eksponere våre spillere og trenere for et av de ledende spillerutviklingsmiljøene i Europa, hente inspirasjon for videreutvikling av vår utviklingsfilosofi og i et langsiktig perspektiv bygge en sterk relasjon til denne klubben slik at vi kan sende våre beste spillere på hospiteringstiltak hos Sporting. Og kanskje like viktig – skape en uforglemmelig opplevelse for spillere som er med på våre tiltak.

Preliminært Program (Rekkefølgen på dagene kan endres)

Dag 1 – Innsjekk og sosiale aktiviteter for å bli kjent
Dag 2  – Treningsøkter 
Dag 3  – Treningsøkter inne på Sportings akademi
Dag 4 –  Treningsøkter inne på Sportings akademi
Dag 5 – Treningsøkt med kampforberedelse / Treningskamp på kvelden
Dag 6 – Treningsøkt og avslutningsseremoni på kvelden med premieutdeling
Dag 7 – Frokost etterfulgt av utsjekk fra hotellet.

Alderskategorier

Spillere i alderen 10 til 15 år kan søke om deltakelse. Vi deler videre inn i 3 ulike treningsgrupper, henholdsvis 10/11 år, 12 /13 år og 14/15 år med 15 til 20 spillere i hver treningsgruppe. Ved stor søknadsmasse vil det videre kunne bli aktuelt å dele inn i en treningsgruppe 1 og 2 for hvert alderssegment.

Hvem passer det for?

NF Elite er et skreddersydd opplegg for de mest motiverte spillerne som ønsker internasjonale kamp og treningsreferanser, lære mer om treningsmetodene til de beste Portugisiske akademiene og delta på et sportslig opplegg sammen med andre motiverte spillere som ønsker å utvikle sine ferdigheter.

Spillerpakker

 • Overnatting på hotell Londres
 • Frokost, lunsj og middag alle dager (middag ved ankomst, frokost ved avreise)
 • 2 dager med trening inne på Sportings akademi med oppfølging fra Sportings akademitrenere
 • 3 øvrige dager med trening med oppfølging fra våre egne NF Academy trenere
 • 1 treningskamp per alderssegment
 • Evalueringsrapporter til alle deltakende spillere
 • 2 NF Academy treningstrøyer
 • Avslutningsseremoni med premier

Se link til pakkeinnhold og priser her

Familiepakker

For spillere i alderen 10 – 12 år er det et krav at spillere reiser i følge med voksne som også bor på rom med spillerne de melder på under oppholdet. Spillere i alderen 13 til 15 år bor på rom med andre spillere og vi har egne familiepakker for familiemedlemmer som ønsker å bo på samme hotell. Merk at vi har begrenset kapasitet for medreisende familie, så her vil førstemann til mølla prinsippet gjelde!

 • Overnatting på hotell Londres
 • Frokost, lunsj og middag alle dager (middag ved ankomst, frokost ved avreise)
 • Møte med trenere

Se link til pakkeinnhold og priser her

Sportslig Apparat

Vi håndplukker noen av de beste spillerutviklerne fra Portugal med gode engelske språkferdigheter og bakgrunn fra de store akademiene i Portugal.

Joao Plantier, Sportslig ansvarlig
Joao har en imponerende CV og er en av få trenere fra Portugal med UEFA PRO lisens. Med lang erfaring som hovedtrener for aldersbestemte lag i Sporting C.P har han den komplette bakgrunnen med både erfaring med å jobbe med de mest talentfulle spillerne i Portugal og en solid akademisk bakgrunn. Dette i kombinasjon med internasjonal erfaring som scout for Manchester United gjør også at vi har et veldig godt grunnlag for å evaluere våre spillere på en god måte i en internasjonal kontekst. Les mer om vårt sportslige apparat her >>

NF Elite i samarbeid med Sporting

Takket være Joãos store nettverk i Portugal og nære relasjon til Sporting, er vi er stolt av å være en samarbeidspartner til en av de ledende akademiene i verden. Gjennom vårt arrangement vil alle våre deltakere i 2 av dagene få jobbet tett med Sportings egne akademitrenere og trent side om side med akademilag og førstelaget inne på Sportings akademi.

Ønsker du å spille med NF Academy? 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone