NF Elite Lisboa – 10 til 15 år

NF Academy på treningsleir i Portugal sommeren 2015.

NF Elite Lisboa – Høstferiene 2017

Reis til Lisboa i høstferien og opplev internasjonal fotball og et komplett sportslig program for de mest motiverte og lærelystene spillerne i alderen 10 til 15 år. Vi garanterer en opplevelse utenom det vanlige med sportslig aktivitet inne på S.L. Benfica sitt akademi, matching mot topp lokal motstand, instruksjon fra dyktige portugisiske trenere med bakgrunn fra de store akademiene og sosiale muligheter ved å stifte nye bekjentskap med spillere fra hele landet som deler den samme lidenskapen.

Datoer 2017

01.10.2017 til 07.10 Uke 40 (søn – lør)
08.10.2017 til 14.10 Uke 41 (søn – lør)
29.10.2017 til 04.11 Uke 44 (søn – lør)

Samarbeid med S.L. Benfica

Dagen etter ankomst vil vi gjennomføre to treningsøkter på 90 minutter inne på S.L. Benfica sitt akademi med bistand fra storklubben sine egne akademitrenere.

Vi ønsker med denne aktiviteten å eksponere våre spillere og trenere for et av de ledende spillerutviklingsmiljøene i Europa, hente inspirasjon for videreutvikling av vår utviklingsfilosofi og i et langsiktig perspektiv bygge en sterk relasjon til denne klubben slik at vi kan sende våre beste spillere på hospiteringstiltak hos S.L. Benfica. Og kanskje like viktig – skape en uforglemmelig opplevelse for spillere som er med på våre tiltak.

Program

Dag 1 – Innsjekk og sosiale aktiviteter for å bli kjent.
Dag 2  – Treningsøkter inne på S.L. Benfica sitt akademi
Dag 3  – Treningsøkter inne på S.L. Benfica sitt akademi
Dag 4 –  Treningsøkter på Jamor Sports Complex
Dag 5 – Treningsøkt med kampforberedelse / Treningskamp på kvelden
Dag 6 – Treningsøkt og avslutningsseremoni på kvelden med premieutdeling
Dag 7 – Frokost etterfulgt av utsjekk fra hotellet.

Alderskategorier

Spillere i alderen 10 til 15 år kan søke om deltakelse. Vi deler videre inn i 3 ulike treningsgrupper, henholdsvis 10/11 år, 12 /13 år og 14/15 år med 15 til 20 spillere i hver treningsgruppe. Ved stor søknadsmasse vil det videre kunne bli aktuelt å dele inn i en treningsgruppe 1 og 2 for hvert alderssegment.

Hvem passer det for?

NF Elite er et skreddersydd opplegg for de mest motiverte spillerne som ønsker internasjonale kamp og treningsreferanser, lære mer om treningsmetodene til de beste Portugisiske akademiene og delta på et sportslig opplegg sammen med andre motiverte spillere som ønsker å utvikle sine ferdigheter.

For å søke om deltakelse bør du som et minimum ha et ferdighetsnivå tett oppunder kretslagsnivå

Spillerpakker

 • Overnatting på hotell
 • Frokost
 • Lunsj
 • Middag
 • 2 dager med trening inne på Benfica sitt akademi med oppfølging fra Benfica akademitrenere
 • 3 øvrige dager med trening med oppfølging fra våre egne NF Academy trenere
 • 1 treningskamp per alderssegment
 • Evalueringsrapporter til alle deltakende spillere
 • Sosial utflukt til Benfica Stadium og Benfica fotballmuseum
 • 2 NF Academy treningstrøyer
 • Avslutningsseremoni med premier

Pris per spiller 7 dager / 6 netter 7500NOK

(Husk å spesifiser korrekt tiltak og uke i søknadsskjema)

Familiepakker

For spillere i alderen 10 – 12 år er det et krav at spillere reiser i følge med voksne som også bor på rom med spillerne de melder på under oppholdet. Spillere i alderen 13 til 15 år bor på rom med andre spillere og vi har egne familiepakker for familiemedlemmer som ønsker å bo på samme hotell.

 • Overnatting på hotell
 • Frokost
 • Lunsj
 • Middag
 • 2 timers foreldre seminar – hvordan bidra til spillerens utvikling på en positiv måte
 • Deltakelse på felles aktiviteter

Pris per familiemedlem 7 dager / 6 netter fra 4083 NOK (samme datoer som spillerpakken(e))

 

Sportslig Apparat

Vi håndplukker noen av de beste spillerutviklerne fra Portugal med gode engelske språkferdigheter og bakgrunn fra de store akademiene i Portugal. Hver treningsgruppe vil ha en egen Portugisisk hovedtrener som blir assistert av en Skandinaviske trener.

Joao Plantier, Sportslig ansvarlig
Joao har en imponerende CV og er en av få trenere fra Portugal med UEFA PRO lisens. Med lang erfaring som hovedtrener for aldersbestemte lag i Sporting C.P har han den komplette bakgrunnen med både erfaring med å jobbe med de mest talentfulle spillerne i Portugal og en solid akademisk bakgrunn. Dette i kombinasjon med internasjonal erfaring som scout for Manchester United gjør også at vi har et veldig godt grunnlag for å evaluere våre spillere på en god måte i en internasjonal kontekst.

+ Les artikkel om Joao Plantier 

Joao er videre den personen som setter sammen de portugisiske trenerteamene til NF Elite Lisboa.

NF Elite i samarbeid med S.L. Benfica

Vi er stolt av å være en samarbeidspartner til en av de ledende akademiene i verden. Gjennom vårt arrangement vil alle våre deltakere i 2 av dagene få jobbet tett med Benfica sine egne akademitrenere og trent side om side med akademilag og førstelaget inne på Benfica sitt akademi. Se video under for mer informasjon om Benfica sitt akademi.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone