NF Autumn Training

NF Autumn Training

Vi inviterer lærelystne spillere i alderen 8 til 16 år på NF Autumn Training i høstferien.  Delta og bli trent av erfarne portugisiske spillerutviklere med bakgrunn fra de verdenskjente akademiene til SL Benfica og Sporting CP.

Målsetninger med programmet

NF academy har en tydelig visjon om å bidra til å utvikle flere internasjonale toppspillere. Gjennom våre lokale treningsleirer skal vi gi spillere verdifull læring som de kan ta med tilbake til sin treningshverdag. Ved gjennomføring av NF Autumn Training fokuserer vi på:

 • Utvikle spillere sin spillforståelse
 • Sosial læring, treningsglede og sosialt samhold
 • Forberede spillere for sone- og kretslagsuttak
 • Gi de mest talentfulle spillerne internasjonale utfordringer ved å invitert dem til program i utlandet.

Referanser

NF Academy er i dag en av de største leverandørene av spillere til kretslag og aldersbestemte landslag i Skandinavia. Les noen av våre suksesshistorier under:

Spiller- og Keeperpakke

 • 2 treningsøkter på 75 minutter per dag
 • 1 økt med fotballteori per dag
 • 1 erfaren portugisisk hovedtrener per treningsgruppe
 • Tilrettelagt trening for keepere med egen keepertrener fra utlandet
 • Kåring av «player of the camp» med premiering
 • Invitasjoner til de mest talentfulle spillerne til å delta i internasjonale program
 • Diplom til alle deltakerne

Fra 1490 NOK (avhengig av varighet)

Utstyrspakke Light 399,-  per pakke (1 par fotballsokker, shorts og 2 stk treningstrøyer)
Utstyrspakke Basic 875,-  per pakke (Jakke, 2 par fotballsokker, shorts, 2 stk treningstrøyer)

Arrangør og kontakt

NF Academy International samarbeider med lokale klubber og samarbeidspartnere i tilknytning til gjennomføring av lokale arrangement. Klikker du på «Book nå» for det arrangementet du ønsker å delta på får du informasjon om hvilken aktør som er ansvarlig arrangør og kontaktopplysninger.

Les mer om:

Kjønn

Både jenter og gutter er invitert til å delta. For informasjon om sammensetning av treningsgruppene se «Treningsgrupper»

Nivå og alder

Programmet er utviklet for motiverte fotballspillere i alderssegmentene 8 til 14 år. Spillere som melder seg på anbefales å ha gode basisferdigheter for sin respektive årgang samt være motivert og mottakelig for læring.

Vi vil videre differensiere på nivå på felt slik at vi sikrer riktige utfordringer for spillere ved gjennomføring av øvelser.

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Trenere

João Plantier har UEFA PRO trenerutdanning, lang erfaring som hovedtrener for aldersbestemte akademilag til Sporting CP og er nå akademisjef i NF Academy med ledelse av alle våre trenere. Til gjennomføring av program benytter vi portugisiske trenere med bakgrunn fra de største akademiene i Portugal som assisteres av Skandinaviske trenere.

 

Keepertrening

Tilrettelagt keepertrening for inntil 4 keepere per treningsgruppe. Keepere roterer mellom å trene med treningsgruppene og ha spesialisert keepertrening med egen keepertrener fra Portugal. NF Academy ønsker å utgjøre en forskjell ved å også kunne tilby keepere et høykvalitets treningsopplegg.

Treningsgrupper


Spillerne vil bli allokert til treningsgrupper med 10 til 20 spillere i hver treningsgruppe.

Normalt deler vi treningsgruppene inn i følgende alderssegment:

2010 – 2009
2008 – 2007
2006 – 2005

Kommende NF Autumn Training samlinger

Dato Sted

Send Forespørsel

Husk å spesifiser hvilket arrangement forespørselen gjelder slik at vi kan sende den til riktig person som er ansvarlig for arrangementet.


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone