NF Selection – Ibercup Cascais

2019 programmet vil bli oppdatert!

Vi inviterer nordiske spillere født i 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 og 2007 til å melde seg på Nordic Football Academy sitt talentlag som deltar i eliteturneringen Ibercup Cascais i Lisboa, Portugal 15-19 april 2019.

Vi ønsker med dette arrangementet å gi unge nordiske talenter muligheten til å matche seg mot topp internasjonal motstand med oppfølging fra dyktige Portugisiske trenere. I forkant av turneringen vil det være en to dagers treningsleir for at spillere og trenere skal bli bedre kjent både på og utenfor banen.

Hvem kan delta?

NF Academy vil delta med 4 lag, henholdsvis i aldersklassene U11(født 2007), U12(født 2006), U13(født 2005) og U15 (født 2003). Denne turneringen har ikke en egen kategori for 2004, men om vi har mange talentfulle spillere født i 2004 vurderer vi å turnere med ett 2004 lag i 2003 kategorien, hvis ikke kan de mest talentfulle spille med 2003 laget i tillegg til at vi kan ha to stk overårige spillere på 2005.  Spillere født i 2002 har også anledning til å søke om deltakelse. Det er tillatt med dispensasjon for to stk overårige spillere pr lag, samt at svært talentfulle spillere vil ha anledning til å kunne spille ett år opp.

Send søknad

Registreringen til Ibercup Cascais 2019 starter høsten 2018.

Ibercup Cascais – Internasjonal eliteturnering med europeiske storklubber

Internasjonal eliteturnering med deltakelse fra flere europeiske storklubber. Totalt 32 lag i hver alderskategori med regelmessig deltakelse fra toppakademier i Europa. I 2017 er noen av klubbene som er bekreftet: FC Barcelona (Spa), Gremio (Bra), Liverpool FC (Eng), Sporting CP (Por), Atletico Madrid (Spa), SL Benfica (Por), Sevilla FC (Spa), Malaga CF (Spa), Anderlecht (Bel), Yokohama Marinos (Jap) Mexican National Team (Mex).

Mer informasjon om turneringen finner man her: http://cascais.ibercup.com/en/

Laguttak

Utvelgelse vil bli gjort med bakgrunn i ferdighetsnivå med mål om å stille med så sterke talentlag som mulig med en homogen spillergruppe der alle spillerne skal få trent og spilt kamper med spillere på sitt eget nivå. Videre ønsker man å balansere deltakelsen fra de ulike Skandinaviske landene.

Program 2018 (2019 programmet vil bli oppdatert)

Dag 1 – Lørdag 24. mars
Ankomstdag der man blir innlosjert på hotell i Cascais. Innsjekk sensest kl 16:00 etterfulgt av trening. Felles middag på kvelden med informasjon og sosialiseringsaktiviteter for at spillere skal bli bedre kjent.

Dag 2 – Søndag 25. mars
Treningsøkt på morgenen etterfulgt av treningskamper på ettermiddagen.

Dag 3 – Mandag 26. mars
Roligere treningsøkt med fokus på forberedelser inn mot første kampdag. Lagmøte og individuelle spillersamtaler.

Dag 4 til dag 6 – Tirsdag 27. mars til torsdag 29. mars
Gruppespill i turneringen. I løpet av disse dagene tar vi lagfoto. Endelig kampprogram blir annonsert 2 uker før turneringen starter. Det vil bli gjennomført lagmøter på hotellet før og etter kampene. Det vil videre være en del fritid mellom kampene så vi oppfordrer foreldre som ønsker å følge turneringen å bo på samme hotell som spillere under turneringen.

Dag 5 – Fredag 30. mars 
A-sluttspill, B-sluttspill og B-finaler

Dag 8 – Lørdag 31. mars 
Finalene i U11, U12, U13 og U15 spilles på Estoril Praia sin stadion i en vibrerende atmosfære med nærmere 2000 tilskuere. Går vi ikke til finalen vil vi bruke denne dagen til å se finalene etterfulgt av utsjekk og hjemreise.  Hver enkelt deltaker vil ca 2 uker etter hjemreise motta en evalueringsrapport fra vårt sportslige apparat.

Pakke, pris og finansiering 2018

Finansiering
I utgangspunktet er dette et foreldrefinansiert tiltak men vi jobber under en langsiktig målsetning om at våre førsteslagtiltak skal være 100 prosent fullfinansiert. På kort sikt har vi innført et støttefond på 20 000 NOK som vil bli fordelt mellom deltakere som kommer fra familier der økonomi er en utfordring. Vi stiller da også som krav at klubben til spilleren går inn med lik støtte som oss og vi tar dialogen med klubben for å finne løsninger.

Er økonomi en utfordring for deg? Ta kontakt med oss og vi gir mer informasjon om søknadsprosessen


Se pakkeinnhold i vedlagt PDF her

Informasjon om søknadsprosessen:
+ Les mer om hvordan du sender inn søknad her 

 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts