NF Academy U11 til U14 – Ibercup Scandinavia 2017

NF Academy U13 før fjorårets kamp mot Sporting C.P. som endte 1-1

NF Academy U13 før fjorårets kamp mot Sporting C.P. som endte 1-1

I august gjentar NF Academy fjordårets suksess og reiser til Ibercup Scandinavia i Esbjerg. Vi ønsker å tilby plasser til flest mulig spillere innenfor vår maksgrense, og kan garantere en helproff opplevelse som ikke mange spillere i disse aldersgruppene får oppleve.

Dato og program 2017

Lør 29.juli Innsjekk etter klokken 15:00 / felles middag / infomøte
Søn 30. juli
Treningsøkt / Treningskamp
Man 31. juli Treningsøkt / lagmøter / spillersamtaler
Tir 1. aug til Tor 3. aug Gruppespill Ibercup Scandinavia
Fre 4. aug  Sluttspill og finaler i de yngste kategoriene
Lør 5. aug  Finaler de eldste kategoriene og utsjekk

Hvem kan delta?

Spillere født i alderen 2002 til 2006 kan søke om å delta på dette tiltaket. I U12, U13 og U14 kategorien spiller vi 11-er fotball, mens vi spiller 7-er fotball i U11. Dispensasjon for 2 overårige spillere i U14 gjør at også spillere født i 2002 kan søke om deltakelse på vårt U14-lag.

+ Klikk her for å gå til søknadsskjema 

SPØRSMÅL? SEND OSS EN FORESPØRSEL!

* Disse feltene.

Pakkeinnhold og pris – Spillere og familie

Forespør pris ved å bruke kontaktskjemaet ovenfor.

Overnatting

Lagene våre bor samlet på skoleovernatting med nærhet til turneringsområdet. Dette året har vi valgt å ikke benytte hotell/hostell overnatting for å holde kostnaden nede og samtidig slippe å måtte bo 30 minutter utenfor Esbjerg som er eneste alternativ om vi skal ha alle lagene samlet.

Vi mener samtidig at denne overnattingstypen vil være fordelaktig for at alle spillerne rask skal kunne bli kjent, og i forhold til sportslig gjennomføring prioriterer vi en god beliggenhet i forhold til turnering fremfor høy overnattingsstandard for å sikre et best mulig sportslig utbytte.

Overnatting for foreldre
U11 og U12 -> Eget klasserom er booket til foreldre som ønsker å bo på skole sammen med laget i disse kategoriene, men de står også fritt til å velge andre overnattingsalternativer i Esbjerg. Maks 2 foreldre per lag vil bli rekruttert til å bidra i lagledelsen og bo sammen med laget på skole.

U13 og U14  -> Foreldre organiserer egen overnatting i Esbjerg. Maks 2 foreldre per lag vil bli rekruttert til å bidra i lagledelsen og bo sammen med laget på skole. Øvrige foreldre må booke overnatting i området på egenhånd.

Laguttak og søknadsprosess

U12 til U14
I disse kategoriene er målsetningen å sette sammen lag med Skandinaviske toppspillere i disse kategoriene noe som innebærer at søkere bør ha et nasjonalt toppnivå i sin årgang. Ved selektering av spillere som har et relativt likt nivå vil følgende kriterier bli vektlagt:
– Tidligere NF Selection deltakere vil bli prioritert
– Sikre balanse i deltakelse mellom ulike nasjonaliteter
– Prioritere spillere som i det daglige har liten tilgang på god kamptrening

U11
Ved behandling av søknader vil vi ikke selektere på nivå men på posisjoner, motivasjon og modenhet. Spillere som deltar må imidlertid innfri minimumskrav til basisferdigheter da dette er en eliteturnering som fort kan gi en dårlig opplevelse om spilleren ikke har et godt nok nivå.

Dette skal være et tilbud for unge fotballspillere som har en sterk motivasjon og vilje til å utvikle seg samtidig som vi skal vektlegge at de som ikke normalt har tilgang på god kamptrening vil bli prioritert.

Ved stor søkermasse vil vi også vurdere å stille både første og andrelag i hver kategori. Vi forbeholder oss da retten til å kunne differensiere på nivå for å ha en mest mulig homogen spillergruppe på hvert lag. Dette fordi vi mener homogene spillergrupper gir en helt annen trygghet til spillere som skal tilpasse seg i et nytt miljø samtidig til at vi ønsker å stimulere til sportslig utvikling der alle får riktige utfordringer sett opp mot sitt eget nivå.

+ Les mer om hvordan du sender inn søknad her

Ibercup Scandinavia

Ibercup Scandinavia er en av sommerens mest spennende eliteturneringer i Skandinavia med solid deltakelse fra både Europeiske og Skandinaviske toppklubber. Totalt deltar nærmere 200 elitelag fordelt på kategoriene:
Gutter: U10 – U16 & U19
Jenter: U14, U16 og U18

Noen storklubber som er bekreftet i 2017 som kan trekkes frem er:
SL Benfica (POR), Liverpool FC (ENG), Sporting (POR), Reading FC (ENG), Aberdeen FC (SCO), Hertha Berlin (GER), RedBull Leipzig (GER), FA Poland (POL) og CF Os Belenenses

I tillegg deltar mange av de Skandinaviske storklubbene slik som: Molde, Brommapojkarne, AGF, OB, Esbjerg, Midtgylland,  Viborg, Ab, Vejle, Silkeborg og mange flere.

Mer informasjon om turneringen og deltakende lag finner du her: http://scandinavia.ibercup.com/en/

Sportslig apparat til gjennomføring

+ Les mer om vårt sportslige apparat her

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts