NF Academy gir drømmen om Jose Alvalade en sjanse

Den internasjonale treningsleiren er mer enn et vanlig program for ivrige spillere. Den tar spillerutviklingen enda et steg lenger. Til det verdensberømte akademiet til Sporting Lisboa.

NF Academy sin nyvinning blir rullet ut i 15 byer i Skandinavia denne sommeren. For de eldre spillerne byr den på helt nye muligheter utover kvalitetstrening av erfarne trenere med bakgrunn fra Sporting Lisboa og Benfica.

I 2004, 2005 og 2006-årgangen skal det kåres en player of the camp, som vinner innbydelse og gratis deltakelse til NF Elite Qualification Camp i Danmark 23.-25. august. En ny trenings-camp med høyt sportslig innhold for alle deltakere som kommer fra både Norge, Sverige og Danmark.

I tillegg vil de to skarpeste i hver alderskategori vinne et 3-dagers opphold med det verdensberømte akademiet til Sporting Lisboa.

Som spiller sine hjemmekamper på fascinerende Jose Alvalade i den portugisiske hovedstad.

«Tilbakemeldingene vi har fra foreldre og spillere er veldig gode. Dette nye programmet er mye mer enn en treningscamp. Spillerne får noen av de beste trenerne, som setter personlig spillerutvikling høyest. Spillere og foreldre gir uttrykk for at de liker vår tilnærming til høy-kvalitetstrening og relasjonsbygging til spillerne», forteller sportsdirektør Joao Plantier i NF Academy.

NF Academy_Joao Plantier

NF Academy akademisjef Joao Plantier

Les også: Her kan du melde deg på NF International training camp og være med i konkurransen om et treningsopphold hos Sporting Academy

Høy kvalitet og intensitet

Plantier forteller om program som passer for alle treningsivrige jenter og gutter fra 9 til 16 år, men der trenerne tilpasser øvelser etter ferdighetsnivå.

Det gir utfordringer til alle spillere uansett nivå, og gir grunnlag for god spillerutvikling på sikt.

For spillerne som er med i NF Academy sine program over lengre tid gir det anledning til å jobbe med god kontinuitet.

De erfarne trenerne har som mål å ta hver enkelt spiller til sitt maksimalt høyeste nivå. I samarbeid med klubb og krets, der spillerne hele tiden får tilbakemeldinger på sitt tekniske og taktiske nivå.

I det sommerferien er over for de fleste i starten på august ruller NF Academy ut sine 8 siste internasjonale program i Norge.

Sist helg var de erfarne trenerne fra Portugal i Tønsberg, der tre nye uttak til NF Elite Qualification Camp i Danmark fylte ut troppen på allerede 12 uttatte spillere.

Tord Flolid, 2005 NF International Stavanger Player of the Age Category

Les også: I høstferien kan du delta på NF Elite Training Camp i Portugal i samarbeid med Sporting CP

Mane på kanten

En av dem uttatte er keeperen Tord Flolid fra Stavanger.

«Jeg likte godt det programmet NF Academy hadde i Stavanger. Det var lærerikt, og trenerne var gode på å holde fokus på det hver enkelt trenger å jobbe med. Jeg er stolt over å være player of the camp for 2005, og det kommer til å være et veldig høyt nivå i Danmark,» sier Sandnes Ulf-keeperen.

Han var med på sitt første program med NF Academy i Stavanger. Det gav mersmak og Flolid mener dette er et treningsopplegg som passer for alle unge spillere.

«Jeg kan anbefale dette til alle andre som spiller fotball,» avslutter Tord Flolid.

Den et år yngre Yaya Yabets er en annen ung spiller som er klar for NF Elite Qualification Camp i Danmark. Med Sadio Mane som forbilde, og Liverpool som favoritt-lag, er norsk-etiopisk selvsagt å finne som venstrekant i klubblaget Baune.

Yaya Yabets, 2006 NF International Bergen Player of the Age Category

Nå ser 2006-spilleren frem mot Danmark 23. august som player of the camp fra Bergen.

Det var først og fremst veldig gøy og lærerikt på NF Academy sitt program i Bergen. Det var min første gang, men jeg blir med videre. Dette er program som passer for absolutt alle. Jeg ser veldig fram til samlingen i Danmark. Det blir kjekt å møte nye spillere, sier Yaya Yabets.

Les også: Nyhet! NF Holiday Camp i Barcelona i høstferien 2019

Jeg vil trene med NF Academy

Send oss en kort forespørsel med spilleren sin bakgrunn og hvilke type aktiviteter du ønsker å delta på. Vi følger opp med rådgivning på hvilke lokale- og internasjonale program som kan passe for deg.


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts