Under MIC Football i Barcelona i påsken vil NF Academy få tøff motstand. FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Manchester United og Manchester City er noen av klubbene som deltar

NF Elite Selection MICFootball

Bli med på NF Elite Selection laget til MIC Football. Dette er en eliteturnering som spilles i Costa Brava, nær Barcelona. Denne høykvalitetsturneringen avholdes i april og er en arena hvor noen av de beste internasjonale ungdomslagene møtes. NF Academy vil ta med sine beste spillere til denne cupen.

Hvem kan delta?

NF Academy vil stille med lag i følgende alderskategorier: U14 (2006) og U16 (2004). Spillere som ønsker å delta bør holde et høyt nasjonalt nivå. Ved interesse, send oss en søknad med spillerens bakgrunn og motivasjon for deltakelse, samt med en video av spilleren som viser involveringer med og uten ball i fra kampsituasjon (2-5minutter).

Utvelgesesprosess

Beste start er å sende oss en kort forespørsel med en beskrivelse av spilleren og arrangement dere ønsker å delta på. Vi følger opp med rådgivning og om ønskelig kan vi sette opp et telefonmøte med en av våre trenere for sportslige spørsmål.

Om MICFootball

MIC Football er en ungdomsturnering som spilles i Costa Brava området og som årlig tiltrekker seg noen av de beste klubb og landslagene i verden. For å få et bilde av kvaliteten denne cupen innehar anbefaler vi å sjekke ut noen av spillerne som har deltatt tidligere: https://www.micfootball.com/en/historia/jugadores-top-mic/

Spillerpakke

 • Hotellovernatting på hotell
 • Frokost, lunsj og middag
 • 2 dag treningsøkter
 • Transport til og fra trening og turneringskamper
 • Tilsyn av spillere under hele oppholdet
 • Fem fotballkamper
 • Lag- og individuelt spillermøte
 • Erfaren portugisisk trener per lag Experienced Portuguese head coach per team
 • Fysioterapaut og keepertrener

Familiepakker

 • Hotellovernatting på hotell
 • Transport til og fra trening og turneringskamper

Program 2020

Dag 1 – Søndag 5. april
Innsjekk klokken 16:00 / infomøte

Dag 2 – Mandag 6.april
Treningsøkt / Treningskamp

Dag 3 – Tirsdag 7. april
Treningsøkt / lagsmøter / spillersamtaler

Dag 4 til dag 6 – Onsdag 8. april til lørdag 11. april
Turneringskamper

Dag 8 – Søndag 12. april
Siste dag med kamper og premieseremoni. Avreise etter premieseremoni (14:00)

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Trenere

NF Academy benytter oss av dyktige og erfarne trenere med bakgrunn fra Europeiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambisiøse trenere med stor faglig tyngde til våre prosjekter. Trenerne er nøye selektert ut ifra søknader vi mottar, og vårt eksisterende kontaktnettverk.

+ Les mer om vårt sportslige apparat her

Keepertrening

Tilrettelagt keepertrening for alle keepere. Keepere ha spesialisert keepertrening med egen keepertrener fra Portugal. NF Academy ønsker å utgjøre en forskjell ved å også kunne tilby keepere et høykvalitets treningsopplegg.

Jeg er interresert og vil høre mer

Send oss en kort melding med informasjon om spilleren sin bakgrunn og program dere er interessert i. Vi følger dere opp med mer informasjon og om ønskelig setter vi opp et raskt telefonmøte med en av våre trenere for å gi rådgivning.


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts