Rolf Hansen 06.03.2019

Marcus sin drømmeuke med Sporting-akademiet

Marcus Haagensen Reed ble player of the camp under NF Academy sin treningscamp i Ålesund i august. Den talentfulle 11-åringen fikk en uforglemmelig treningsuke i Sporting Lisboa som premie.

Marcus Reed er målscorer. Den unge spilleren var 1 av 103 påmeldte til NF Academy sin weekend-camp i august i fjor. Blant mange ivrige fotballgutter og jenter ble unge Reed plukket ut som Player of the camp.

Premien ble en uforglemmelig treningsuke i Sporting Lisboa sitt akademi

Det var en fin uke med sol, varme og mye fotball. Jeg trente med laget til Sporting Lisboa, og der var alle på hele tida. Spillerne var også veldig gode. Jeg hadde to treninger hver dag med 1,5 times pause mellom. Det frister absolutt å dra tilbake å trene med de igjen, forteller Marcus Haagensen.

Når NF Academy starter opp en ny weekend-camp 9.-10. Mars på Rollonbana er Marcus Reed en av de påmeldte. Der kan alle melde seg på frem til to dager før campen starter. NF Academy sender sine beste trenere til Ålesund denne helgen. Det er portugisere med bakgrunn fra akademiene til Sporting Lisboa og Benfica.  En ny player of the camp skal pekes ut. I tillegg til at alle får fire treninger med høy kvalitet og standard.

 

 

En spennende spiller

Marcus har selveste Christiano Ronaldo som forbilde.

Verdensstjernen som startet sin karriere i samme klubb som blant annet Figo. Sporting Lisboa har fostret en rekke tunge fotballnavn på Europa-kartet. Sammen med Benfica og Porto har de i en årrekke vært hoffleverandør av spillere til Premier League og de andre store ligaene i Europa.

Sportsdirektør Gonçalo Nunes er full i lovord om Marcus Haagensen sitt treningsopphold i Sporting, og forteller at NF Academy ønsker han videre med i sine program.

Marcus er en spiller som gjorde det bra i Sporting. Trenerne der syns han holdt et bra nivå, og ønsker å følge han videre gjennom våre program, sier sportsdirektør i NF Academy, Gonçalo Nunes.

Lærerikt

Den unge Rollon-spilleren er den andre fra Ålesunds eldste fotballklubb, som har fått trene med det vel-renommerte akademiet til Sporting Lisboa. Den 2 år eldre keeperen Sebastian Hansen trente med et av Europas fremste akademier i vinterferien 2018. Reed og Hansen er i år lag-kamerater, siden angriperen Reed er tatt opp som en del av Rollons 2005-lag.

Et mannskap som i 2018-sesongen kunne feire kretsmesterskap for G13-lag.

Det er både gøy og lærerikt å spille med og mot gutter som er eldre enn meg. Ei vanlig uke er 5 treningsøkter med 2008- og 2005-laget i Rollon. I tillegg trener jeg litt på egenhånd, forteller Marcus Reed til slutt.

Reed blir neppe den siste NF Academy-spilleren som får sjansen til å trene med Sporting Lisboa.

Det vil komme flere sjanser for andre spillere. De får se litt av akademilivet i Sporting fra innsiden, og det håper vi vil gi ekstra inspirasjon for å trene mer for å deres mål, avslutter sportsdirektør i NF Academy, Gonçalo Nunes. 

 

Ønsker du å spille med NF Academy? 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts