Lyn-spiller får trene med akademiet til Sporting Lisboa

Rolf Hansen 26.09.2018

William Osnes Ringen ble kåret til Player of the Camp under den første NF Academy Elite Training Camp i Oslo i august. Nå venter et eventyr med Sporting Lisboa for Lyn-spilleren.

Den unge talentfulle sentrale midtbanespilleren imponerte med både holdninger og ferdigheter under NF Academys trainingcamp i Oslo i starten av august. Selv fikk han godt utbytte av treningene og hadde det veldig artig sammen med andre treningsivrige spillere fra Oslo-regionen.

-Det var en bra camp med innholdsrike og intensive dager. Nivået var høyt på både instruktører og spillere, og det var gøy å være en del av. Det var morsomt å trene med andre gode fotballspillere som jeg ikke treffer til daglig, sier William Osnes Ringen.

Som skryter av både instruktører, øvelser og innhold på campen. NF Academy kjørte samme type camp i både Bergen, Ålesund, Tromsø, Trondheim og Stavanger i sommer. Nå er runde 2 i gang med camper i Haugesund, Os, Oslo, Tromsø, Stavanger og Bergen.

NF Elite Training Camp Oslo

-Jeg fikk mye mer fotballforståelse. Vi lærte om «diamond shape», og om forskjellige trekk og systemer i spillet. Det var mange nye og kule øvelser der som jeg ikke kjente til fra min treningshverdag. Instruktørene var sykt bra. Verdensklasse, forteller unge Osnes Ringen videre.

Som var en del av Korsvoll fram til 2017. Siden har han spilt for Lyn. Med verdensspillere som Fernando Torres og Isco som forbilder, må det legges ned mange timer med egentrening i tillegg til organiserte økter. I Lyn trener William med klubbens akademi, ukentlige FPN-økter og lagtreninger. I tillegg til kamparenaene og alle timene på løkka med kompiser.

 

Hva er den største forskjellen på NF Academy og treningshverdagen ellers?

– Det var gøy å trene med gode spillere fra forskjellige klubber. Det er flere som vil bli best der. Tempoet og nivået  var høyt, og vi fikk gode utfordringer, forteller Osnes Ringen.

Som har ambisjoner som fotballspiller, og player of the camp-premien ble virkelig satt pris på.

 -Jeg har lyst til å bli verdens beste fotballspiller, og jeg har lyst til å spille på landslaget og for Liverpool. Det var innmari gøy å bli kåret til Player of the camp. Jeg ble veldig glad, sier William.

Premien var å trene ei uke med akademiet til Sporting Lisboa. Et av de mest anerkjente i Portugal. Et nytt eventyr er under oppseiling.

-Det blir gøy å få testet nivået i en veldig bra portugisisk klubb. Det blir nok en opplevelse jeg kommer til å huske lenge. Jeg gleder meg veldig, avslutter William Osnes Ringen.

Ønsker du å spille med NF Academy? 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts