U16-landslagskaptein Kristian Arnstad er en av de mange landslagsspillerne som har deltatt på NF Elite Selection

Landslagsspillere i NF Academy program

Gjennom de siste fire årene har NF Academy jobbet med totalt tretten spillere i sine program som nå er på aldersbestemte landslag.  NF Academy har bygd en modell der spillere kan melde seg på fotballcamper og treningsleirer i flere byer. Fra disse arrangementene vil de største talentene få internasjonale muligheter gjennom å bli invitert på treningsleirer , elitecuper eller hospitering med noen av de beste akademiene i Europa. Allerede nå i vinter vil spillere kunne melde seg på NF Winter Training i Drammen, Senja, Bergen eller Asker.

(Se oversikt over landslagsspillere nederst på siden)

Inspirasjon til økt kvalitet i treningshverdagen

U15-landslagskapteinen til Norge har vært med på flere av NF Academy sine program. Noe av det han trekker frem som nyttig er nettopp det at man kan hente inspirasjon fra spillerutviklere med bakgrunn fra noen av de beste akademiene i verden.

– Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge, sier Dylan Ryan Murugesapillai.

– Øker sannsynlighetene for landslagsspill

Gonçalo Nunes startet i jobben som akademisjef for internasjonale program hos NF Academy høsten 2018. Nunes kommer fra en lederstilling for internasjonalt området i SL Benfica sitt akademi, og har vært en del av akademiet som de siste årene har fått frem toppspillere slik som Bernardo Silva (Manchester City), Renato Sanches (Bayern Munchen) og Victor Lindelöf (Manchester United).

Han er ikke i tvil om at NF Academy sine program øker sannsynlighetene for at talentfulle spillere blir tatt opp på krets- eller aldersbestemte landslag.

– Spillere må lære seg å bli trygge i en ny spillergruppe med flere nasjonaliteter der nivået normalt er høyere enn i hjemklubben. Man møter nye lag som holder høyt internasjonalt nivå og må forholde seg til trenere med en annen tilnærming til spillet. Vi gir med andre ord læring i å gjøre spillere mer tilpasningsdyktige til nye miljø. Det er åpenbart at om man har disse erfaringene stiller man sterkere på regionale og nasjonale uttakssamlinger.

I oversikten under finner du arrangement i vinterferien der lærelystne spillere kan melde seg på. Ved gjennomføring av NF Winter Training har vi et spesielt sterkt fokus på å identifisere talenter som kan delta på våre internasjonale turneringslag som deltar i eliteturneringer med europeiske storklubber.

Kommende NF Winter Training samlinger

Dato Sted
08 – 09 feb Senja Book nå!
17 – 21 feb Asker (Oslo) Book nå!
24 – 26 feb Bergen Book nå!
24 – 26 feb Drammen Book nå!
28 feb – 01 mar Etnedal Book nå!

Delta på NF Academy turneringslag i vinter/påske

Gjennom vinteren deltar vi i Riga Cup, MIC Barcelona, Ibercup Cascais og Future Cup der man i mange av turneringene får topp internasjonal motstand. Er du en satsende spiller som har behov for kamptrening på vinterstid så ta kontakt med oss. Gi oss en kort beskrivelse av spilleren sin bakgrunn og hvilke turneringer man ønsker å delta i, og vi følger opp.

I vinterferien uke 8 og uke 9 er det også mulighet for å bli med på NF Elite Training Camp i samarbeid med Sporting Academy.


* Disse feltene.

Oversikt landslagsspillere som har deltatt på NF Elite Selection

Navn Årgang Landslag og klubb
Thomas Grevnes Rekdal 2001 Norge U18 og FSV Mainz 05
Niklas Edris Haugland 2002 Norge U17 og Leeds United
Lucas Kåhed 2002 Sverige U17 og IFK Gøteborg
Oscar Fuglsang 2002 Danmark U17 og Silkeborg
Fredrik Oppegård 2002 Norge U17 og Vålerenga
Andreas Haug 2003 Norge (U15 landslagstroppen) og Oppsal
Odin Holm 2003 Norge U16 og Vålerenga
Sixten Abrahamsen 2003 Norge U16 og Oppsal IL
Kristian Fredrik Malt Arnstad 2003 Norge U16 og Stabæk
Filip Melbin 2003 Danmark U16 og AB
August Frobenius 2003 Norge U16 og Stabæk
Dylan Ryan Murugesapillai 2004 Norge U15 og Lillestrøm SK
Benjamin Bygnes 2004 Norge U15 og FK Haugesund SK

 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts