U16-landslagskaptein Kristian Arnstad er en av de mange landslagsspillerne som har deltatt på NF Elite Selection

Landslagsspillere i NF Academy program

Gjennom de siste fire årene har NF Academy jobbet med totalt tolv spillere i sine program som nå er på aldersbestemte landslag.  Vi har bygd en modell der spillere kan melde seg på fotballcamper og treningsleirer i flere byer og steder i Norge, og fra disse arrangementene vil de største talentene få invitasjon til å spille med NF Elite Selection som deltar i internasjonale eliteturneringer.

(Se oversikt over landslagsspillere neders på siden)

Denne sommeren kan talentfulle spillere i alderen 9 – 16 år delta på NF International Training Camp i Bergen, Stavanger, Haugesund, Gjøvik, Kristiansand, Alta, Tromsø, Tønsberg, Kristiansand, Ålesund eller Oslo. Gjennom disse arrangementene vil spillere få mulighet til å kvalifisere seg til et treningsopphold hos Sporting Academy  eller blit tatt opp på NF Elite Selection som deltar i internasjonale eliteturneringer.

LES OGSÅ: Oversikt over når vi kommer til din by for å arrangere NF International

– Øker sannsynlighetene for krets- og landslagsspill

Gonçalo Nunes startet i jobben som akademisjef for internasjonale program hos NF Academy høsten 2018. Nunes kommer fra en lederstilling for internasjonalt området i SL Benfica sitt akademi, og har vært en del av akademiet som de siste årene har fått frem toppspillere slik som Bernardo Silva (Manchester City), Renato Sanches (Bayern Munchen) og Victor Lindelöf (Manchester United).

Han er ikke i tvil om at NF Academy sine program øker sannsynlighetene for at talentfulle spillere blir tatt opp på krets- eller aldersbestemte landslag.

– Spillere må lære seg å bli trygge i en ny spillergruppe med flere nasjonaliteter der nivået normalt er høyere enn i hjemklubben. Man møter nye lag som holder høyt internasjonalt nivå og må forholde seg til trenere med en annen tilnærming til spillet. Vi gir med andre ord læring i å gjøre spillere mer tilpasningsdyktige til nye miljø. Det er åpenbart at om man har disse erfaringene stiller man sterkere på regionale og nasjonale uttakssamlinger.

Jeg er interessert i å trene med NF Academy

I vår eventkalender kan du holde oversikt på de neste arrangementene vi gjennomfører i norske byer. På sommerstid besøker vi hele 14 byer i Norge for å kartlegge talenter vi kan gi internasjonale muligheter og en treningsopplevelse utenom det vanlige.

 

Oversikt landslagsspillere som har deltatt på NF Elite Selection

Navn Årgang Landslag og klubb
Thomas Grevnes Rekdal 2001 Norge U18 og FSV Mainz 05
Niklas Edris Haugland 2002 Norge U17 og Leeds United
Lucas Kåhed 2002 Sverige U17 og IFK Gøteborg
Oscar Fuglsang 2002 Danmark U17 og Silkeborg
Fredrik Oppegård 2002 Norge U17 og Vålerenga
Andreas Haug 2003 Norge (U15 landslagstroppen) og Oppsal
Odin Holm 2003 Norge U16 og Vålerenga
Sixten Abrahamsen 2003 Norge U16 og Oppsal IL
Kristian Fredrik Malt Arnstad 2003 Norge U16 og Stabæk
Filip Melbin 2003 Danmark U16 og AB
Dylan Ryan Murugesapillai 2004 Norge U15 og Lillestrøm SK

Jeg er interessert og vil høre mer

Send oss en kort melding med informasjon om spilleren sin bakgrunn og program dere er interessert i. Vi følger dere opp med mer informasjon og om ønskelig setter vi opp et raskt telefonmøte med en av våre trenere for å gi rådgivning.


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts