NF Club Partner

Arranger fotballskole og trenerkurs med utenlandske topptrenere!

NF Academy gjør det enkelt for din klubb å arrangere trenerkurs og fotball camp. Vi leverer et sportslig opplegg med høy kvalitet og klubben kan markedsføre campen under eget navn og tiltrekke seg spillere og trenere i regionene med interesse for spillerutvikling.

Trenerkurs

Vi forbereder kurs til klubben sitt ønske og gir lokale trenere anledning til å lære mer om metodene til Sporting CP, SL Benfica og portugisiske landslag.

Fotballcamp og fotballskole

Vi leverer et høykvalitets treningsopplegg for lokale spillere med 4 treningsøkter og 2 teorileksjoner over 2 dager. Spillere deles inn i treningsgrupper på inntil 20 spillere som ledes av erfarne portugisiske trenere. Klubben sine trenere vil få anledning til å være med å bistå som assistenttrenere og lære mer om øvelsene som blir benyttet i noen av de fremste akademiene i verden.

Hvordan hjelper vi klubber med å rekruttere spillere og trenere?

På vår hjemmeside med nærmere 10 000 unike besøkende hver måned vil vi publisere link til klubben sin hjemmeside med informasjon om arrangementet. Vi deler også informasjon om arrangementet på vår facebookside med nærmere 7000 følgere.

40 års erfaring fra verdensledende akademi

NF Academy sine heltidsansatte trenere har til sammen mer enn 40 års erfaring fra de verdensledende akademiene til SL Benfica og Sporting CP. Dette er klubber som over en årrekke har dominert ungdomsfotball internasjonalt og produsert spillere som Cristiano Ronaldo, Luis Figo, Nani, Angel Di Maria, Ederson, Bernardo Silva, David Luiz, Viktor Lindelof, Renato Sanches og mange fler.

Vi er interessert

Send oss en forespørsel ved å benytte kontaktskjemaet under og vi følger opp med samarbeidsforslag.


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone