Internasjonale muligheter for talenter i Hordaland

NF Academy har etter oppstart i Hordaland hatt nærmere 600 lokale spillere innom tiltak, og i januar 2019 ble også den første portugisiske NF Academy treneren utplassert på heltid i Bergen. Akademisjef Joao Plantier ser mye potensiale i lokale spillere, og nå i sommer har spillere fra Hordaland mulighet til å kunne delta på internasjonal treningsleir i Bergen med mulighet til å kvalifisere seg til et treningsopphold hos Sporting CP.

Internasjonale treningsleirer med utenlandske topptrenere

I løpet av sommeren blir det i Bergen avviklet to treningsleirer under navnet NF International der spillere fra Hordaland får muligheten til å vise seg frem for trenere med lang erfaring fra noen av de beste klubbene i Europa på spillerutvikling.

-Vi ønsker å gi norske spillere internasjonale treningsreferanser ved å delta på en treningsleir der vi benytter trenere og treningsmetodene til de beste akademiene i Portugal, uttaler akademisjef Joao Plantier som er UEFA PRO og har mer enn 7 års erfaring som hovedtrener for Sporting CP akademilag.

Samarbeid med Sporting CP

NF Academy har et godt innarbeidet samarbeid med Sporting CP og i løpet av 2018/2019 har akademiet tilrettelagt for at 9 skandinaviske spillere har fått mulighet til å trene 1 uke med Sporting CP sine førstelag. Denne sommeren vil spillere som deltar på NF International også ha muligheten til å kvalifisere seg til et treningsopphold hos Sporting CP.

– Vi ønsker å være et akademi for alle som ønsker å utvikle seg. Men samtidig mener vi det er viktig at vi bidrar å skape strukturer som gjør at spillere med et internasjonalt potensial får muligheten til å utfordre seg mot bedre spillere. Derfor er samarbeid med akademi som Sporting CP viktig for oss om vi skal bidra til å utvikle flere internasjonale toppspillere.

>> ALFREDO STEINER TRENTE MED SPORTING AKADEMIET
>> MARCUS SIN DRØMMEUKE MED SPORTING – AKADEMIET

NF International treningsleirer i Hordaland og Rogaland 

NF International
Dato Sted
21 – 23 June Haugesund Book nå!
26 – 28 June Bergen Book nå!
28 – 30 June Stavanger Book nå!
9 – 11 August Bergen Book nå!
9 – 11 August Haugesund Book nå!

 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts