NF Selection IberCup Estoril

NF Selection – IberCup Estoril

I perioden 29.06 – 07.07 2018 inviterer vi nordiske spillere til å melde seg på Nordic Football Academys talentlag som deltar i turneringen Ibercup Estoril i Lisboa, Portugal.

Registreringen 2018 er avsluttet – se de bekreftede spillerne>>

Vi ønsker med dette arrangementet å gi unge nordiske talenter muligheten til å matche seg mot god internasjonal motstand med oppfølging fra dyktige Portugisiske trenere. I forkant av turneringen vil det være en tre dagers treningsleir for at spillere og trenere skal bli bedre kjent både på og utenfor banen.

Hvem kan delta?

NF Academy vil delta med 2 lag:

  • U13 (2005) for gutter
  • U15 (2003) for gutter

Det er tillatt med dispensasjon for to stk overårige spillere pr lag, samt at svært talentfulle spillere vil ha anledning til å kunne spille ett/to år opp. Vi oppfordrer derfor spillere født i 2007-2002 til å søke!

Se informasjon om turneringen her: http://www.ibercup.com/en/

Laguttak

Utvelgelse vil bli gjort med bakgrunn i ferdighetsnivå med mål om å stille med så sterke talentlag som mulig med en homogen spillergruppe der alle spillerne skal få trent og spilt kamper med spillere på sitt eget nivå. Videre ønsker man å balansere deltakelsen fra de ulike Skandinaviske landene. Vår sportslige leder vil vurdere videoer spillerne sender inn i sin søknad, i tillegg til å kontakte referanser om nødvendig.

Les mer om NF Academy Trenere her >>

Program 2018

Dag 1 – Fredag 29. juni
Ankomstdag der man blir innlosjert på hotell i Estoril. Innsjekk senest kl 16:00 etterfulgt av trening. Felles middag på kvelden med informasjon og sosialiseringsaktiviteter for at spillere skal bli bedre kjent.

Dag 2 – Lørdag 30. juni
Treningsøkt på morgenen etterfulgt av treningskamper på ettermiddagen.

Dag 3 – Søndag 1. juli
Roligere treningsøkt med fokus på forberedelser inn mot første kampdag. Lagsmøte og individuelle spillersamtaler.

Dag 4 til dag 7 – Mandag 2. juli til torsdag 5. juli
Gruppespill i turneringen. I løpet av disse dagene tar vi lagfoto. Endelig kampprogram blir annonsert 2 uker før turneringen starter. Det vil bli gjennomført lagsmøter på hotellet før og etter kampene. Det vil videre være en del fritid mellom kampene så vi oppfordrer foreldre som ønsker å følge turneringen å bo på samme hotell som spillere under turneringen.

Dag 8– Fredag 6. juli
B- for alle kategorier, og A-sluttspill for jenter

Dag 9 – Lørdag 7. juli
Finalene spilles på Dramático stadioen. Går vi ikke til finalen vil vi bruke denne dagen til å se finalene etterfulgt av utsjekk og hjemreise. Hver enkelt deltaker vil ca 2 uker etter hjemreise motta en evalueringsrapport fra vårt sportslige apparat.

Pakke, pris og finansiering

Se priser og pakkeinnhold i PDF her

Finansiering
I utgangspunktet er dette et foreldrefinansiert tiltak men vi jobber under en langsiktig målsetning om at våre førsteslagtiltak skal være 100 prosent fullfinansiert. På kort sikt har vi innført et støttefond på 20 000 NOK som vil bli fordelt mellom deltakere som kommer fra familier der økonomi er en utfordring. Vi stiller da også som krav at klubben til spilleren går inn med lik støtte som oss og vi tar dialogen med klubben for å finne løsninger.

Er økonomi en utfordring for deg? Ta kontakt med oss og vi gir mer informasjon om søknadsprosessen

Ønsker du å spille med NF Academy? 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone