Tren i et av de beste akademiene i verden

Høstferie er treningstid i Portugal

NF Elite Training camp er det komplette treningsprogrammet for lærelystne og motiverte unge fotballspillere i fortsatt sommervakre Lisboa.

 

De som vil bli best trener når resten hviler. Skoleferien er et ypperlig tidspunkt til å ta steg som spiller. NF Elite Training Camp er et skreddersydd program for motiverte og unge spillere født i 2003-2006. Programmet passer både for de som søker utvikling eller trenger nye utfordringer.

Slik som Ingvar Kolbjørnsen. 14-åringen falt utenfor kretstiltakene i Bergen, og NF Elite camp høsten 2017 ble på flere vis vendepunktet for den unge Sotra-gutten. Loddefjord-spilleren ble Brann-spiller i år.  NF Academy har utgjort en forskjell, og i høstferien er 14-åringen klar for sin tredje NF Elite camp.

Tiden i NF Academy har betydd alt for der jeg nå er som spiller. Jeg var nok i ferd med å miste fokus høsten 2017, da jeg ble veiet og funnet for lett for kretstiltak i Bergen. Gjennom programmene til NF Academy har jeg vokst mye som spiller, og spesielt utgjorde NF Elite trainings camp en forskjell, sier Ingvar Kolbjørnsen.

Les mer om Ingvar Kolbjørnsen: Et trenings-produkt av NF Academy-skolen

Sporting Academy

Profesjonell treningshverdag

NF Elite Training Camp er et selekteringsprogram. Det vil si at man må søke om å bli tatt opp i NF Academy-systemet til dette tiltaket, som er trening med høy kvalitet en uke til ende rett utenfor den portugisiske hovedstad.

Spillerne trener to økter daglig under trenere med topp internasjonal akademibakgrunn. I tillegg bor og spiser man som et lag, og har mye sosial fritid sammen på et flott hotell i gangavstand til treningsarenaen.

I 2018 inngikk NF Academy et samarbeid med den portugisiske toppklubben Sporting Lisboa, og to av treningsøktene vil være inne på klubbens høyt anerkjente akademi. Der ledes treningsøktene av Sporting-akademiets egne trenere, og spillerne får et innblikk i den profesjonelle hverdagen i den portugisiske toppklubben.

Selvsagt er en omvising på den fantastiske hjemme-stadion, og et besøk på klubbens eget museum også en del av opplevelsen. Dette er en klubb med en stolt historie, som har fostret store spillere som Figo og Ronaldo. De senere år har Sporting Lisboa levert en rekke spillere til Premier League og andre store ligaer i Europa.

De fleste spillerne har gått Sporting-skolen fra unge fotball-år. Det er samme skole som NF Academy sine trenere har vært en del av. Med jevne mellomrom sendes NF Academy-spillere videre på prøve-opphold i Sporting Lisboa.

Les mer om Alfredo Steiner: Alfredo Steiner trente med Sporting akademiet

En ukes trening med profesjonelle portugisiske trenere

Internasjonale referanser

NF Academy ønsker å sende de beste spillere på hospiterings-tiltak hos Sporting, men også gi sine spillere internasjonale referanser og opplevelser. Gjennom en uke i kvalitets-treninger med høy intensitet tar NF Academy sine spillere med på en reise, som gir inspirasjon til å jobbe enda hardere i treningshverdagen hjemme.

Det har vært et proft opplegg siden første samling i Portugal. Min motivasjon før og etter da er ikke til å sammenligne. Det har betydd mye for treningshverdagen min hjemme i Bergen. Spesielt oppfølgingen jeg har fått fra trenerne har vært verdifull. En dårlig karakter i evalueringen har skjerpet meg i treningen på nettopp den ferdigheten hjemme i Norge, avslutter Ingvar Kolbjørnsen.

NF Academy søker spillere

Send oss en kort melding med informasjon om spilleren sin bakgrunn og program dere er interessert i. Vi følger dere opp med mer informasjon og om ønskelig setter vi opp et raskt telefonmøte med en av våre trenere for å gi rådgivning.


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts