Samarbeidspartnere – FOTBALLPROGRESJON

NF Academy er i 2016 stolt av å kunne presentere den dyktigste aktøren i Skandinavia på individuell trening, Fotballprogresjon, som samarbeidspartner.

Sammen skal vi forfølge en visjon der:

«NF Academy og FPN – i samarbeid med spillere, foreldre, klubb og trener – skal jobbe mot å ha det ledende ekstratilbudet i Skandinavia  som skal bidrar til å produsere flere internasjonale toppspillere.»

Les mer om Fotballprogresjon sin utviklings filosofi her: fotballprogresjon.no/om-oss/

Gjennom dette samarbeidet vil vi sikre at FPN sine dyktigste spillere vil få verdifull kamptrening mot tøff motstand mot europeiske storklubber og internasjonale referanser gjennom våre turneringslag tiltak. Vi ønsker også gjennom dette samarbeidet å gi flere spillere og foreldre informasjon om FPN sine tjenester, da vi mener at FPN sitt arbeid vil kunne ha stor påvirkning på en spiller sin utvikling og er med å fremme utvikling av flere internasjonale toppspillere fra Skandinavia. Til uttaket til Oslo fotballkrets sin 2003-kretslagssamling hadde eksempelvis FPN med 15 spillere av totalt 34 spillere som ble tatt ut!

Danny Sannes, grunlegger av Fotballprogresjon og spesialist i individuell trening

Danny Sannes, grunlegger av Fotballprogresjon og spesialist i individuell trening

Les mer om hvilken spillere FPN har hjulpet ut i europeiske storklubber her (klikk på linken «success stories» når du har åpnet siden): fotballprogresjon.no

For våre turneringslag innebærer dette samarbeidet at vi får enda bedre tilgang på noen av Skandinavias beste spillere slik at vi har tatt et stort steg i retning av vår målsetning om å ha de beste turneringslagene i Skandinavia for årgangene U13 og U14.

FPN sine tjenester

FPN har mange spennende tjenester for unge talentfulle spillere som ønsker å utvikle seg. Noen produkter vi kan anbefale er:

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts