«Player of the camp» i sin årsklasse, Petter Sørensen, anbefaler andre å melde seg på NF Academys samlinger.

– Er du seriøs er NF Academy noe for deg!

Petter Sørensen ønsker å arbeide hardt for å nå målene sine og har begeistret våre trenere. Nivået han møtte i Danmark under «Road to Sporting» imponerte, og nå anbefaler han andre sultne talenter å melde seg på NF Academys samlinger.

 

Til daglig spiller den offensive midtbanespilleren for Sotra Sportsklubb, og ble overbevist av en venn til å gi NF Academy en sjanse. Siden har han ikke sett seg tilbake, og har deltatt på flere samlinger og turneringer i regi av oss. Senest i sommer ble han kåret til «player of the camp» i Bergen, og spilleren selv forteller om en gledelig og lærerik opplevelse.

«Samlingen i Bergen var gøy og full av gode opplevelser. Både trenere og medspillere var seriøse, og jeg stiftet flere nye bekjentskaper. Det sosiale er viktig i fotball, og vi spillerne lærer mye av hverandre. Å i tillegg bli kåret til player of the camp er kjekt. Det er ingen selvfølge at man skal få en slik utkåring, så det bidrar selvsagt til både selvtillit og motivasjon til å arbeide videre mot mine mål. Jeg vil se tilbake på denne samlingen med et smil om munnen!»

 

Et steg nærmere Sporting

Spillerne som vant «player of the camp» på de lokale samlingene ble belønnet med et dekket opphold i Danmark, hvor de fikk vise seg frem for NF Academys internasjonale treningsteam og en utsendt speider fra Sporting CP. På programmet stod både teori, trening og kamp, og ved utgangen av samlingen ville noen få heldige velges ut til prøvespill hos nettopp Sporting CPs akademi. Sørensen ble svært begeistret over det som møtte ham.

«Trenerne hjelper oss ved flere sider av spillet. De gir oss konstruktiv tilbakemelding om mellom annet hvilke løp vi skal ta og hvordan vi skal presse i tillegg til å gi råd om kosthold og andre aspekter som ligger utenfor banen. Vi lærer ting hele tiden! Samlingen i Danmark hadde spillere av et svært høyt nivå, noe som gav en svært god utfordring. Jeg anbefaler virkelig andre seriøse spillere å melde seg på NF Academys samlinger!«

Petter Sørensen med lagkameratene i Danmark.

Sporting CPs speider Akil Momade ble imponert av det høye nivået og fikk til slutt en tøff jobb med å velge ut hvem som skulle få prøvespille. NF Academys akademidirektør João Plantier er enig. Han har selv lang fartstid både som trener og speider hos nettopp Sporting CPs akademi, og nå er han ute etter å finne flere som Petter Sørensen.

«Vi er alltid på utkikk etter å kartlegge de talentene der ute som er villige til å kjempe for å nå langt. Til tross for at nordiske spillere teknisk er på linje med utlandske talenter, gjør mangelen på konkurranse blant de yngre det vanskelig å utvikle spilleforståelsen som trengs for å konkurrere blant de beste. Med vår erfaring er jeg overbevist om at vi gjennom våre program kan stimulere våre talenter til å utvikle konkurranseinstinktet og spilleforståelsen, slik at vi i kommende år vil kunne se flere skandinaviske spillere slå gjennom blant europeiske toppklubber. Nå er vi i gang med å planlegge høstens samlinger, slik at flere kan få sjansen til å vise seg frem for både oss og besøkende speidere.«

 Allerede i uke 40 arrangeres det NF Autumn Training i Bergen for spillere i kullene 2004-2011. Ønsker du eller noen du kjenner å få de samme mulighetene som det Petter Sørensen og flere med han har fått, leter vi kanskje etter nettopp deg.

LES OGSÅ: Seks NF Academy-spillere på prøvespill i Sporting

NF Academy søker spillere

Send oss en kort melding med informasjon om spilleren sin bakgrunn og program dere er interessert i. Vi følger dere opp med mer informasjon og om ønskelig setter vi opp et raskt telefonmøte med en av våre trenere for å gi rådgivning.


* Disse feltene.

 

Kommende arrangement i Hordaland og Rogaland

NF Autumn Training
Vi inviterer lærelystne spillere i alderen 8 til 16 år på NF Autumn Training i høstferien.  Delta og bli trent av erfarne portugisiske spillerutviklere med bakgrunn fra de verdenskjente akademiene til SL Benfica og Sporting CP.

Les Mer om NF Autumn Training her >

Dato Sted
5 – 6 oktober Bergen Les mer
7 – 8 oktober Søre Neset Les mer
9 – 10 oktober Haugesund Les mer
11 – 13 oktober Stavanger Les mer
NF Team Training
Programmet kombineres med lagtreninger, treningskamper, lagsmøter, individuelle spillersamtaler og deltakelse i internasjonale turnering (2006 og eldre).  Les Mer >
Dato Sted Alderskategori
14 – 15 September Bergen 2004 – 2010
Les mer
26 – 27 Oktober Bergen 2004 – 2010
Les mer
16 – 17 November Bergen 2004 – 2011
Les mer
23 – 24 November Haugesund 2004 – 2011
Les mer
7 – 8 Desember Bergen 2004 – 2011
Les mer
14 – 15 Desember Haugesund 2004 – 2011
Les mer
4 – 5 Januar Bergen 2004 – 2011
Les mer
29 Feb – 1 Mars Bergen 2004 – 2011
Les mer
18 – 19 April Bergen 2004 – 2011
Les mer

 

 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts