Rolf Hansen 4.04.2019

En svært spennende sesongstart nærmer seg

NF Academy er inne i sesongoppkjøringen til flere spennende program for 2019-sesongen.

Våren banker på døren i vakre Cascais. Gjennom Elite camp-program i uke 8 og uke 9 har NF Academy så smått startet finpussingen av forma inn mot årets mange internasjonale program.

Denne elitecampen i vinterferien er på sett og vis kick off på en veldig spennende sesong full i eventyr med NF Acedemy sine program. Vi har turneringen i Barcelona, invitasjonsturnering i danske Esbjerg, og allerede nå i påsken har vi IberCup her i Cascais.  Det er blitt en av de store turneringene for aldersbestemte lag i Europa. En fin turnering der spillerne vil ha flere aspekt enn kun sportslig utbytte. Her møter man gode lag fra flere verdenskontinent, men har det også sosialt og kulturelt sammen i et fint miljø, sier NF Academy-sportsdirektør Goncalo Nunes.

 

Påskens vakreste eventyr

Iber Cup i Cascais samler lag og spillere fra flere verdens-kontinent. I tillegg til at toppklubbene i Portugal sender sine skarpeste akademilag, som også en god del spanske, italienske, tyske og andre europeiske klubber gjør.

Iber Cup Cascais er en turnering som samler lag fra Brasil, USA, Australia, Skandinavia samt både Øst- og Vest Europa. Her er Sør-Amerika og Afrika representert. I det aspektet er dette en flott erfaring for guttene å ta med seg videre i livet. Fra vårt ståsted er dette en prima arena for spillerutvikling som er vår ambisjon og målsetning nummer 1, fortsetter sportsdirektør i NF Academy, Goncalo Nunes.

NF Academy hevdet seg med bravur i flere av årsklassene under fjorårets Ibercup Cascais. 2006 og 2007-mannskapene spilte seg helt frem til kvartfinalen i A-sluttspillet, der det ble ekstremt sure tap mot solid internasjonal motstand. 2005-laget tapte finalen i B-sluttspillet.

Årets turnering er fra 12. – 19.april. Da er våren kommet til Cascais, rett utenfor Lisboa. Selve kamp-programmet starter 15.april, men her er det gode muligheter for kvalitetstreninger i forkant av Iber Cup starter.

På bakgrunn av mange nordiske spillere sin deltakelse i internasjonale og nasjonale program har NF Academy fått bygd opp en solid database med spillere. Den har gitt hard kamp om plassene på lagene til Iber Cup i Cascais. Dog finnes det noen ledige plasser å søke på for interesserte og motiverte spillere.

Vi har allerede fylt opp 2004-laget, men vi har noen ledige plasser i de andre lagene. I år er vi kommet i en posisjon der vi dessverre må takke nei til spillere som ønsker å være med. For de vil jeg gjerne understreke at det vil komme flere muligheter gjennom våre program senere i år. Det er viktig for de som er motiverte og treningsivrige å komme inn i et godt treningsmiljø som et supplement til sitt vanlige klubbmiljø hjemme, sier Nunes videre.

Gøteborg og Barcelona

NF Academy skal også ved påsketider delta i Future Cup i Gøteborg med 2007- og 2008-lagene sine. I sommer er det to turneringer som står på programmet.

Den siste overlappet tradisjonsrike Iber Cup Esbjerg, som NF Academy tapte finalen i 2005-klassen senest sist sommer. Da mot vertsklubben. Nå heter turneringen Nordic Invitational Cup og spilles i månedskiftet juli/august.

Denne spilles på samme dato og på samme baner som tidligere Iber Cup i Esbjerg. Her kommer topplag fra Skandinavia, samt inviterte lag fra Europa. Foreløpig er både Hansa Rostock og Blackburn bekreftet inn. Dette er en god anledning til å møte motstand og få nye referanser mot et topp europeisk nivå, avslutter sportsdirektør i NF Academy, Gonçalo Nunes.

NF Academy ønsker flere internasjonale spillere velkommen til å delta i to internasjonale spanske turneringer. Barcelona Summer Cup og Ibercup Barcelona går av stabelen i juni/juli i Barcelona-regionen. Spillere født i mellom 2002 til 2006 kan søke om deltakelse.

Program i Norge

I tillegg til de internasjonale programmene vil NF Academy gjennom hele 2019 har en rekke treningscamper på forskjellige steder i Norge. Her er det åpent for alle å delta, for å få flere solide treningsøkter i tillegg til den aktivitet som skjer ute i klubbene. Alle program i regi av NF Academy har instruktører med bakgrunn fra blant annet de verdenskjente akademiene til Benfica og Sporting Lisboa.

NF Academy sitt nyeste program heter NF International – «the road to Sporting». Les mer om programmet her,

 

Ønsker du å spille med NF Academy? 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts