NF Elite Training Camp Portugal – Høst

NF Elite Training Camp Portugal – Høst

Reis til Lisboa i høstferien og opplev internasjonal fotball og et komplett sportslig program for motiverte og lærelystene spillere født i 2006 til 2003. Vi garanterer en opplevelse utenom det vanlige med sportslig aktivitet inne på Sporting sitt akademi, matching mot Sportings ungdomslag (forbeholdt nok spillere i hver alderskategori), instruksjon fra dyktige portugisiske trenere med bakgrunn fra de store akademiene og sosiale muligheter ved å stifte nye bekjentskap med spillere fra hele landet som deler den samme lidenskapen.

Hvem passer det for?

NF Elite er et skreddersydd program for motiverte spillerne som ønsker internasjonale treningsreferanser, lære mer om treningsmetodene til de beste Portugisiske akademiene og delta på et sportslig opplegg sammen med andre motiverte spillere som ønsker å utvikle sine ferdigheter.

 

Utvelgesesprosess

Beste start er å sende oss en kort forespørsel med en beskrivelse av spilleren og arrangement dere ønsker å delta på. Vi følger opp med rådgivning og om ønskelig kan vi sette opp et telefonmøte med en av våre trenere for sportslige spørsmål.

 

Samarbeid med Sporting

Iløpet av uken vil vi gjennomføre to treningsøkter på 90 minutter inne på Sportings akademi med bistand fra storklubbens egne akademitrenere. Spillerne vil få en omvisning inne på akademiet og et innblikk i profftilværelsen. I tillegg får spillerne muligheten til å spille en treningskamp mot Sportings egne talentlag (forbeholdt nok spillere i hver alderskategori)!

Vi ønsker med denne aktiviteten å eksponere våre spillere og trenere for et av de ledende spillerutviklingsmiljøene i Europa, hente inspirasjon for videreutvikling av vår utviklingsfilosofi og i et langsiktig perspektiv bygge en sterk relasjon til denne klubben slik at vi kan sende våre beste spillere på hospiteringstiltak hos Sporting. Og kanskje like viktig – skape en uforglemmelig opplevelse for spillere som er med på våre tiltak.

 

 

Spillerpakke

 • Overnatting på rom med andre spillere
 • Tilsyn av spillere under hele oppholdet
 • Frokost, lunsj og middag alle dager (middag ved ankomst, frokost ved avreise)
 • 2 dager med trening inne på Sportings akademi med oppfølging fra Sportings akademitrenere
 • 3 øvrige dager med trening med oppfølging fra våre egne NF Academy trenere
 • 1 treningskamp per alderssegment (forbeholdt nok spillere i hver alderskategori)
 • Evalueringsrapporter til alle deltakende spillere
 • Individuelt spillermøte med hovedtrener (foreldre kan også delta)
 • Lagsmøter og teori
 • Sportsforsikring
 • Avslutningsseremoni med premier
 • Diplom

Dato og program 2019

Uke 40 – Søndag 29.09 – Lørdag 05.10
Uke 41 – Søndag 06.10 – Lørdag 12.10
Uke 44 – Søndag 27.10 – Lørdag 02.11

Dag 1
Ankomstdag, innsjekk og sosiale aktiviteter for å bli kjent

Dag 2
Velkomstmøte og treningsøkter med NF Academy sine trenere

Dag 3
Treningsøkter inne på Sportings akademi

Dag 4
Treningsøkter med NF Academy sine trenere

Dag 5
Besøke Sporting Satdion & Museum og kamp mot Sporting sitt ungdomslag

Dag 6
Treningsøkter og avslutningsseremoni på kvelden med premieutdeling

Dag 7
Frokost etterfulgt av utsjekk fra hotellet.

* rekkefølge på dagene kan endre seg.

Tilsyn av spillere, romallokering og overnatting

NF Academy tar ansvar for tilsyn av alle spillere og det er ikke et krav at spillere reiser i følge med foreldre. Spillere bor på rom med andre spillere, men det er mulig å søke dispensasjon om foreldre har en god årsak til at spillere bør bo på rom med foreldre.

Hotell vi bruker vil kunne variere på de ulike datoene og er nærmere spesifisert i prislisten vi sender ut på forespørsel.

Familie- og flypakker

Gå ikke glipp av muligheten til å delta på NF Academy Elite Training Camp! Sammen med vår reisepartner, gir vi deltakerne og deres familier muligheten til å få en reisepakke som inkluderer fly og transport fra flyplass til hotellet. Kontakt oss og få gleden av de gode prisene.

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Trenere

NF Academy benytter oss av dyktige og erfarne trenere med bakgrunn fra Europeiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambisiøse trenere med stor faglig tyngde til våre prosjekter. Trenerne er nøye selektert ut ifra søknader vi mottar, og vårt eksisterende kontaktnettverk.

+ Les mer om vårt sportslige apparat her

Keepertrening

Tilrettelagt keepertrening for alle keepere. Keepere ha spesialisert keepertrening med egen keepertrener fra Portugal. NF Academy ønsker å utgjøre en forskjell ved å også kunne tilby keepere et høykvalitets treningsopplegg.

Les også:

NF Elite Training Camp 2018:  Første gang samarbeidet med Sporting Lisboa >>

NF Academy Keeper: «Uansett et høydepunkt som gir meg lyst til å trene enda mer for å bli en bedre keeper.»

Jeg er interresert og vil høre mer

Send oss en kort melding med informasjon om spilleren sin bakgrunn og program dere er interessert i. Vi følger dere opp med mer informasjon og om ønskelig setter vi opp et raskt telefonmøte med en av våre trenere for å gi rådgivning.


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone