NF Academy Direktør Gonçalo Nunes og Sporting-speider Akil Momade har valgt seks spillere til aa prøvespille hos Sporting

Dette er veien til Sporting

Blertun Isufi, Noah Solheim, Sahle Wålberg, Alfredo Steiner, Ingvar Kolbjørnsen og Bashir Bashiir er de seks første NF Academy-spillerne som får prøvetrene med Sporting-akademiet. Flere kan få sjansen gjennom høstens programmer i Norge.

 

NF Qualification camp i danske Nyborg samlet 59 spillere fra Norge, Sverige og Danmark. De var alle håndplukket gjennom NF International-programmet eller spesielt invitert på bakgrunn av utvikling over tid i andre NF Academy-program.

Jeg er helt målløs over å få denne sjansen, men samtidig veldig takknemlig og stolt. Det var mange veldig gode spillere her. Jeg ble plukket ut fra NF Elite Training Camp i Portugal. Det blir veldig moro å trene med Sporting. Treningene i NF Academy er også veldig gode med høy intensitet og ledet av solide trenere, sier svenske Sahle Wålberg.

Les mer: Seks NF Academy-spillere på prøvespill i Sporting

Blerton Isufi (2006) var strålende fornøyd etter å ha nådd målet om å vinne Sporting-oppholdet.

Lokale treningscamper gir mulighet

Blertun Isufi er realtiv fersk i NF Academy-systemet, og gjennomførte sitt første program i Tønsberg i sommer.

Her har vært veldig gode treninger, og jeg er kjempeglad for å få denne sjansen. Jeg kom hit til Danmark med dette for øye, så jeg er fornøyd, sier Blertun Isufi.

Veien fra et lokal NF Academy-program til et treningsopphold med Sporting sine talentfulle unggutter trenger nemlig ikke være lengre enn tilfellet Isufi.

I høst vil det være anledning til ta plass i NF Academy sine program i flere norske byer. Blant annet er det mulig gjennom NF Weekend training og NF Autumn training. Dette er lokale program som vil være flere steder i Norge utover høsten, der påmelding er mulig gjennom NF Academy sine hjemmesider.

Programmene er åpne for alle treningsivrige gutter og jenter som ønsker det lille ekstra i treningshverdagen, og ledes av trenere med bakgrunn fra de verdenskjente akademiene til Benfica, Sporting eller andre europeiske toppklubber. Øktene er med høy intensitet og kvalitet, der spillerne blir både instruert og inspirert til å ta neste steg.

Emanuel Mesquita er en av trenerne som har vært ansvarlig for flere program i norske, svenske og danske byer det siste året. Han var imponert over nivået i Danmark under NF Qualification camp.

Det er fantastisk å jobbe med så mange spillere med et så høyt nivå. Det gir også veldig gode treninger for både dem og oss. Dette har vært en god helg for å drive spillerutviklingen vi ønsker å jobbe med på feltet, sier NF Academy-trener Emanuel Mesquita.

Les mer om Ingvar Kolbjørnsen: Et trenings-produkt av NF Academy-skolen

Ingvar Kolbjørnsen var positivt overrasket over det høye nivået på deltakende spillere. Han har selv vært med på mange NF program og har vokst både som spiller og person.

Treningsproduktet Ingvar

Alfredo Steiner har trent med Sporting-akademiet tidligere. Den svenske talentfulle 2006-spilleren ble oppdaget under et program med NF Academy i Portugal i 2018. Nå skal teknikeren til akademiet, som har fostret spillere som Figo og Ronaldo, på nytt i høst.

I Sporting må man rett og slett bare våge å spille sitt eget spill. Man må ta for seg, og vise selvtillit. Da går det stort sett bra. I dette NF Academy-programmet var det mange store talent, og jeg er takknemlig for å få denne sjansen. Jeg hadde ikke forventet dette, og målet var å utvikle meg videre sammen med gode spillere og trenere denne helgen i Danmark, forteller Alfredo Steiner.

Ingvar Kolbjørnsen og Bashir Bashiir var de to siste spillerne som får et treningsopphold med Sporting. Førstnevnte har vært en del av NF Academy-systemet siden høsten 2017. Gjennom en rekke program har 2005-spilleren tatt store steg. Det har ført han til G16-laget til Brann i sommer, og nå et treningsopphold i Sporting i høst.

Jeg hadde ikke trodd dette, men håpet var selvsagt der. Det var et veldig høyt nivå på spillerne, og dette var gøy. Jeg har vært med på flere program og har lært veldig mye som både spiller og person gjennom NF Academy-systemet, sier Ingvar Kolbjørnsen

NF Academy søker spillere

Send oss en kort melding med informasjon om spilleren sin bakgrunn og program dere er interessert i. Vi følger dere opp med mer informasjon og om ønskelig setter vi opp et raskt telefonmøte med en av våre trenere for å gi rådgivning.


* Disse feltene.

 

SE KOMMENDE ARRANGEMENT I NORGE OG UTLAND

NF Weekend Training
Vi besøker norske steder med portugisiske spillerutviklere med bakgrunn fra Sporting CP, SL Benfica og andre toppakademi i Portugal. Helgetreningsleir med 4 treningsøkter og 2 teori økter. For lærelystne spillere i alderen 8 til 15 år med egne treningsgrupper for hvert alderssegment.

Les Mer om NF Weekend Training her >

Dato Sted
14 – 15 September Drammen Les mer
5 – 6 Oktober Hamar Les mer
23 – 24 November Langesund Les mer
NF Autumn Training
Vi inviterer lærelystne spillere i alderen 8 til 16 år på NF Autumn Training i høstferien.  Delta og bli trent av erfarne portugisiske spillerutviklere med bakgrunn fra de verdenskjente akademiene til SL Benfica og Sporting CP.

Les Mer om NF Autumn Training her >

Dato Sted
30 sep – 4 okt Asker (Oslo) Les mer
5 – 6 oktober Bergen Les mer
7 – 8 oktober Søre Neset Les mer
9 – 10 oktober Haugesund Les mer
11 – 13 oktober Stavanger Les mer
NF TEAM TRAINING
En mulighet for talentfulle spillere til å kunne delta på våre helgesamlinger med lagtreninger. Programmet kombineres med treningsøkter, treningskamper, lagsmøter, individuelle spillersamtaler og deltakelse i internasjonale turnering (2008 og eldre).

Les Mer NF Team Training her>

Dato Sted  Alderskategori
14 – 15 September WEST: Bergen 2004 – 2010
Les mer
26 – 27 Oktober WEST: Bergen 2004 – 2010
Les mer
2 – 3 November EAST: Oslo 2008 – 2010
Les mer
9 – 10 November EAST: Oslo 2003 – 2007
Les mer
16 – 17 November EAST: Oslo 2008 – 2010
Les mer
30 Nov – 1 Des EAST: Oslo 2003 – 2007
Les mer
7 – 8 Desember EAST: Oslo 2008 – 2010
Les mer
14 – 15 Desember EAST: Oslo 2003 – 2007
Les mer
4 – 5 Januar EAST: Oslo 2003 – 2007
Les mer
11 – 12 Januar EAST: Oslo 2008 – 2010
Les mer
29 Feb – 1 Mars EAST: Oslo 2003 – 2007
Les mer
7 – 8 Mars EAST: Oslo 2008 – 2010
Les mer

PROGRAM I UTLAND SPILLER

NF Selection
Som enkeltspiller har du mulighet til å kunne spille på våre internasjonale turneringslag som deltar i turneringer i ferieperioder. Vi deltar i både europeiske eliteturneringer der vi får møtt noen av de sterkeste lagene i Europa og i turneringer med lavere nivå. Klikk på «Les Mer» om hver enkelt turnering for mer informasjon om nivå og søknadsprosess.
Dato Turnering
16 – 19 Jan 2020 Riga Cup U13 Les mer
23 – 26 Jan 2020 Riga Cup U14 Les mer
30 – 2 Jan/Feb 2020 Riga Cup U15 Les mer
6 – 9 Feb 2020 Riga Cup U16 Les mer
13 – 16 Feb 2020 Riga Cup U17 Les mer
NF Elite Training Camp
Treningsleir i utlandet i samarbeid med Sporting CP og et komplett sportslig program for dyktige spillere født i 2006 til 2003. Vi garanterer en opplevelse utenom det vanlige med sportslig aktivitet inne på Sporting sitt akademi og matching mot Sportings ungdomslag.
Dato Sted
29 Set – 5 Oct 2019 Lisboa Les mer
6 – 12 Oct 2019 Lisboa Les mer
27 Oct – 2 Nov 2019 Lisboa Les mer
16 – 22 Feb 2020 Lisboa Les mer
23 – 29 Feb 2020 Lisboa Les mer

 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts