Gjennom å delta på NF International kan spillere gå hele veien til Sporting CP sitt akademi

Dette er NF International Training Camp

Gjennom sommeren besøker vi 16 byer i Skandinavia for å gjennomføre 3-dagers treningsleir der totalt 48 talentfulle spillere vinner et gratis treningsopphold i Danmark. Fra treningsoppholdet i Danmark kvalifiserer 6 spillere seg videre til et treningsopphold i Lisboa der man får trent med førstelagene til Sporting sitt akademi. Les artikkelen for å se når vi kommer til din by! 

Internasjonale muligheter for lokale talent

NF International Training Camp blir sommerens begivenhet for lærelystene spillere i alderen 9 til 15 år der man får lære mer om metodene til noen av verdens beste akademi. Gjennom tre dager vil spillere gjennomføre seks intensive treningsøkter og få tre leksjoner med teori.  João Plantier har syv års erfaring som trener på Sporting CP akademiet som av mange er omtalt som et av verdens beste akademi.  Kanskje ikke overraskende tatt i betraktning at i EM Finalen i 2016  var hele 11 av 14 spillere på det portugisiske landslaget som spilte finalen tidligere elever ved Sporting sitt akademi. Plantier mener spillere som deltar på NF International har mye spennende å se frem til.

– Vi ønsker å gi skandinaviske spillere en mulighet til å oppleve treningsmetodene til de beste akademiene i Portugal. Gjennom våre arrangement er vårt mål å gi lokale spillere inspirasjon og læring som bidrar til å gjøre dem til bedre fotballspillere, uttaler João Plantier som er akademisjef i NF Academy.

Gjennom det siste året har NF Academy knyttet bekjentskap med mange spennende spillere fra lokale arrangement i Skandinavia. Totalt har akademiet over en 4-årsperiode fått mulighet til å jobbe med 12 spillere som nå er på aldersbestemte landslag og over 100 kretslagsspillere. 8 av de mest talentfulle spillerne i NF Academy systemet har også fått muligheten til å trene med akademilag til Sporting CP det siste året.

«Arrangementene våre er unik ved at vi er en døråpner til internasjonal fotball for spillere som ønsker å utvikle seg. Deltar man på et lokalt arrangement skal det være en vei videre til internasjonal fotball. Dette ved at man kan delta på treningsleirer i utlandet eller spille på våre turneringslag som deltar i internasjonale turneringer. Men også gi de aller beste muligheten til å trene med noen av de beste akademiene i verden.»

LES OGSÅ: Landslagsspillere i NF Academy Program 

NF Qualification Camp med Sporting CP representanter

24. og 25. august arrangeres NF Qualification Camp. Her vil alle spillerne født i 2006, 2005 og 2004 som blir kåret til ”player of the age category”  fra NF International treningsleirene kvalifisere seg til å delta på arrangementet med alle lokale kostnader dekket. Fra NF Qualification Camp konkurrerer spillere om totalt 6 plasser som gir mulighet til å trene med Sportin Academy sine førstelag. Under arrangementet vil begge akademisjefene til NF Academy og representanter fra Sporting CP være på plass for å velge ut 6 vinnere.

– Spillerne vil få trent på topp fasiliteter i Danmark og nivået vil være veldig høyt. Ekstra spennende blir det at Sporting CP kommer med egne representanter, og at vi skal plukke ut seks spillere som får trene med denne klubben som har noen av verdens beste akademilag. Vi gleder oss, avslutter João Plantier.

Jeg er interessert i å delta på NF International

Er du foreldre til en treningsvillig spiller i alderen 9 til 16 år som søker nye utfordringer? Send oss en kort forespørsel med dine spørsmål eller book din plass på NF International her

Meld deg på NF International Training Camp

NB! Vi har kun et begrenset antall plasser per camp. For å sikre din plass anbefaler vi bestilling i god tid.

Dato Sted
24 – 26 Juni Bergen Book nå!
28 – 30 Juni Stavanger Book nå!
5 – 7 Juli Tønsberg Book nå!
5 – 7 August Oslo Book nå!
6 – 8 August Alta Book nå!
9 – 11 August Ålesund Book nå!
9 – 11 August Bergen Book nå!
12 – 14 August Haugesund Book nå!
12 – 14 August Kristiansand Book nå!
16 – 18 August Tromsø Book nå!
16 – 18 August Gjøvik Book nå!

Send oss ditt spørsmål

Husk å spesifiser hvilket arrangement forespørselen gjelder slik at vi kan sende den til riktig person som er ansvarlig for arrangementet.


* Disse feltene.

 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts