Cille Nilsen i Ibercup med Sporting Academy

Stord-jenten Cille Nilsen imponerte stort under fjorårets NF Weekend Training i Bergen. Hun ble kåret til «Player of the camp» og vant et treningsopphold hos Sporting Academy. Etter å ha trent en uke med U16-laget til Sporting lot klubben seg imponere så mye at de inviterte Cille til å delta i Iberup Estoril denne sommeren.

Cille er født i 2006 og kanskje det største talentet i Skandinavia på sin årgang. Men kanskje enda mer imponerende er det at Cille i forrige uke var med å dominere i Ibercup Estoril der hun spilte på lag med opp til 3 år eldre jenter på Sporting sitt 2003-lag.

I videoen under kan du se noen av høydepunktene fra kampene til Cille i Ibercup Estoril.

Spillere som ønsker den samme muligheten som Cille Nilsen har fått kan melde seg på NF International. Seks spillere som deltar på disse arrangementene vil vinne et treningsopphold hos Sporting Academy. Se oversikt over kommende NF International arrangement i Norge under videoen.

Kommende NF International samlinger

Dato Sted
5 – 7 August Oslo Book nå!
6 – 8 August Alta Book nå!
9 – 11 August Ålesund Book nå!
9 – 11 August Bergen Book nå!
12 – 14 August Haugesund Book nå!
12 – 14 August Kristiansand Book nå!
16 – 18 August Tromsø Book nå!
16 – 18 August Gjøvik Book nå!

Send Forespørsel

Husk å spesifiser hvilket arrangement forespørselen gjelder slik at vi kan sende den til riktig person som er ansvarlig for arrangementet.


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts